El Govern de la Generalitat es nega a negociar el retorn de les pagues i fa una oferta d'ocupació pública absolutament insuficient per millorar els serveis públics i reduir la contractació temporal


El dia 13 de març les organitzacions sindicals van demanar la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública, per negociar l'oferta d’ocupació pública del 2015, la recuperació de les pagues del 2012, 2013 i 2014,  així com la recuperació de mesures de conciliació personal i laboral i ajuts socials.

Finalment el Govern ha convocat la Mesa per avui, amb tres mesos de retard sobre la seva obligació legal, que és d'un mes des de la demanda d'una de les parts.

La reunió ha acabat sense cap acord  davant la postura tancada de l’Administració que s'ha negat a fer una oferta d’ocupació publica suficient i a establir un calendari de negociació sobre els temes retributius i de conciliació.

CCOO exigeix el Govern de la Generalitat:

-  Convocatòria de places suficients per atendre adequadament els serveis públics i reduir la temporalitat de les plantilles que és del 30% més o menys.

-  La restitució total de la paga del 2012 a tots els treballadors i treballadores de la Generalitat.

-  Establir un calendari de negociació per determinar els terminis de retorn de les pagues del 2013 i 2014, en els exercicis pressupostaris de 2016 i 2017.

-  Recuperar les mesures de conciliació per atendre necessitats personals i familiars i la seva aplicació a tots els col·lectius d'empleats públics


17/07/2015

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies