Actualitat

Roda de premsa de l'Agrupació d'Agents Rurals de Catalunya de CCOO

Mancances en mitjans i condicions laborals.

més informació »


Recolzament del Sector Ferroviari i de la FSC de Catalunya

La manca d'inversió en el sector ferroviari perjudica les condicions laborals i la prestació del servei públic de transport de viatjers de rodalies.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que l'evident pèrdua de poder adquisitiu de la població treballadora ens apropa al llindar de risc de pobresa

Malgrat que en aquests últims anys indicadors com l'atur i l'ocupació han canviat el rumb, la tendència aparentment positiva no es trasllada en una millora per a la població treballadora que veu com s'agreugen les seves condicions de treball. En aquest sentit, hi ha cada cop més persones que retornen al mercat de treball per la porta de la precarietat, ja que en termes qualitatius, l'ocupació ha empitjorat.

més informació »


L'Agrupació d'Agents Rurals de Catalunya de CCOO denuncia mancances en mitjans i condicions laborals

Aquest divendres farà sis mesos dels fets d'Aspa (Segrià), en què dos agents rurals van ser assassinats per un caçador sense permís d'armes. Després del funeral pels dos companys, es van produir moltes reaccions. Per una banda, es va reobrir el debat social sobre l'accés a les armes i la seguretat; per altra, en l'àmbit polític, es va prometre que s'incrementarien les mesures de seguretat dels agents rurals als controls i inspeccions.

més informació »


CCOO guanya les eleccions sindicals a Easy Jet Handling a l'aeroport del Prat de Llobregat

La candidatura de CCOO ha tret 4 delegats dels 5 representants possibles, i millora l'anterior resultat de fa quatre anys.

més informació »


CCOO manifesta el seu condol per la mort del sergent de la policia local de Gavà

CCOO lamenta la mort i es solidaritza amb la familia i l'ajuntament de Gavà

més informació »


L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès signa el conveni col·lectiu

El proper pas és la presentació per a la seva aprovació en el proper ple del 25 de juliol.

més informació »


3a edició de l'estudi de CCOO "Una aproximació a la pobresa en el treball"

Informe que recull l'evolució del mercat de treball, de la situació de les famílies i de la cobertura del sistema de prestacions per atur des de 2008 fins a 2016.

més informació »


Roda de premsa del Comitè d'Empresa de Metro de Barcelona

Demà dimecres, 19 de juliol, a les 10.00 hores, a l'estació del metro de Santa Eulàlia (Línia 1), a l'Hospitalet.

més informació »


El Govern aprova incorporar nous supòsits d'incapacitat temporal (IT) amb la percepció del 100% de les retribucions per al personal de la Generalitat

Els nous supòsits formen part de l'Acord que CCOO va signar amb l'Administració el passat 16 de juny de 2017.

més informació »


El mòbil com a risc emergent i el dret a la desconnexió

La revolució digital en què estem immersos està canviant d'una manera definitiva les relacions de producció i, per tant, està afectant els mètodes de treball de les forces productives. Aquest procés de canvi està aflorant nous riscos emergents per a la salut laboral que requereixen nous enfocaments en l'acció sindical.

més informació »


CCOO signa el compromís d'adhesió de l'ORGT de la Diputació de Barcelona a l'Acord regulador de condicions de treball del personal funcionari i del conveni col·lectiu del personal laboral de la Diputació de Barcelona

L'acord s'haurà de concretar en la mesa de negociació de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

més informació »


Finalitza sense acord la negociació del Conveni estatal d'arts gràfiques

Des de CCOO considerem que les pretensions de la patronal són inassumibles i, per modificar la seva postura, al mes de setembre continuarem desenvolupant les assemblees per debatre la proposta de VAGA del sector per un conveni digne.

més informació »


CCOO reclama al govern que compleixi els seus compromisos malgrat els canvis a les conselleries

Des de CCOO de Catalunya suggerim al govern que aprofiti la nova etapa que s'obre per millorar la participació real de les organitzacions socials en temes tan transcendentals com l'escola inclusiva, el decret de menjadors, el desplegament de la renda garantida de ciutadania, el desplegament del Pacte nacional per a la indústria o la governança de la formació per a l'ocupació, la millora de l'atenció a la dependència i la geriatria, el Pacte nacional d'universitats, el Pacte de reforma horària, etc.

més informació »


Publicat al BOE el conveni estatal de Contact Center

Dimecres, 12 de juliol.

més informació »


El Departament de Treball de la Generalitat detecta d'ofici irregularitats a l'assemblea de revocació de Mataró Bus

L'ens públic actua, entre d'altres, perquè els promotors de la revocació no han acreditat les majories necessàries per revocar el comitè en cada un dels col·legis electorals.

més informació »


CCOO INCREMENTA EL NOMBRE DE PERSONES DELEGADES

Aquest resultat ens legitima i ens encoratja a continuar treballant per millorar les condicions laborals d'aquest personal de les empreses públiques i de la resta de treballadores i treballadors de la Generalitat.

més informació »


Javier Pacheco afirma que ha arribat l'hora de tancar el conflicte del Metro de Barcelona amb un acord i no delimitar el dret de vaga, decisió que seria molt greu i afebliria les garanties democràtiques en les relacions de treball

El secretari general de CCOO de Catalunya, davant les declaracions recents del síndic de Greuges.

més informació »


CCOO guanya les eleccions sindicals a l'empresa Fundació S21 de Molins de Rei

CCOO ha tornat a rebre el suport majoritari de les treballadores d'aquesta empresa

més informació »


Representació de l'obra de teatre ‘La ramera de Babilònia'

Divendres 14 i dissabte 15 de juliol, al Centre Cívic la Sedeta de Barcelona (c/ Sicília, 321), organitzada per la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya.

més informació »


JUBILACIÓ ANTICIPADA DE LA POLICIA LOCAL

Aquest Reial Decret és d'aplicació a tots els funcionaris de carrera, membres de les Policies Locals, en les seves diferents escales, categories o especialitats.

més informació »


CCOO torna a exigir un pla d'igualtat per al Grup Iberia

El sindicat considera que si s'hagués aprovat un pla d'igualtat per a tota l'empresa, com va demanar CCOO a la Direcció General de Treball el 2010 i com obliga la Llei d'Igualtat, s'haurien pogut evitar actuacions empresarials discriminatòries contra les dones com és incloure la prova d'embaràs en el procés de selecció de personal

més informació »


Important resultat sindical

Amb aquesta majoria CCOO segueix sent el 1er sindicat a Catalunya.

més informació »


El drama ocult dels accidents laborals mortals a la feina

L'any 2016 hi va haver 607 accidents de treball mortals. Aquesta xifra, que per si sola hauria de ser motiu d'anàlisi i formar part de l'agenda política dels nostres governants, roman invisible per a la societat i fora de l'àmbit de discussió política.

més informació »


Revistes de seccions sindicals

Publicacions sindicals

més informació »


CCOO i la resta de sindicats de l'Administració general de l'Estat es mobilitzen demà en defensa de l'ocupació i dels serveis públics de qualitat

Demà, dia 11 de juliol, els sindicats de l'Administració general de l'Estat (CCOO, UGT, USOC, CSIF i CGT) de la província de Barcelona han convocat un seguit de concentracions per denunciar la destrucció d'ocupació, la pèrdua de drets, l'empitjorament de les condicions de treball, l'externalització dels serveis públics i la pèrdua de qualitat dels serveis públics per a la ciutadania.

més informació »


Altres notícies »

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies