Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
 contrast  

Escola de Formació Sindical

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Què fem

Dret i el deure a la formació sindical


La formació sindical és un dret per als nostres afiliats i afiliades i per als representants dels treballadors i les treballadores que concorren en les candidatures de CCOO, alhora que és un dret i un deure de totes les persones que tenen alguna responsabilitat en les estructures del nostre Sindicat.

Els afiliats i afiliades som l'actiu més important del Sindicat i els principals beneficiaris de l'ampli ventall de serveis que CCOO ofereix. Entre aquests serveis hi ha una proposta formativa molt completa, en la qual s'inclou l'oferta de formació sindical.

Els delegats i delegades de CCOO hem adquirit un compromís: ser els representants sindicals dels nostres companys i companyes als centres de treball. No hem d'oblidar, però, que també haurem de potenciar la representació del Sindicat a l'empresa promovent la constitució de la secció sindical.

Per poder exercir la nostra tasca amb la màxima garantia i efectivitat necessitem seguir un itinerari formatiu que ens permeti adquirir coneixements en diferents matèries de caràcter sindical i laboral, i millorar les nostres habilitats en la comunicació i en la intervenció en la negociació col•lectiva.

L'acompliment de tasques de direcció sindical requereix cada vegada majors competències per la seva complexitat i per la responsabilitat que s'adquireix davant de l'organització i davant de tercers. Per això es fa necessari seguir una sèrie d'itineraris formatius, que tenen un punt de partida comú, en la formació bàsica que s'imparteix per als delegats i delegades novells i en els cursos d'aprofundiment, per passar posteriorment a altres cursos d'especialització d'acord amb les responsabilitats que s'hagin d'assumir.


Memòries


Memòria 2005
Memòria 2008
Memòria 2009
Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI