Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
 contrast  

Escola de Formació Sindical

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.


Catàleg de cursos

La importància d'un itinerari formatiu coherent

 
L'oferta actual és fruit d'un llarg procés de disseny d'accions formatives relacionades entre elles, pensades per donar resposta a les necessitats i els reptes de les persones afiliades i, especialment, dels delegats i delegades, i als quadres sindicals de CCOO de Catalunya.

Aquesta oferta destaca el compromís amb el nostre sindicat i el desenvolupament de les tasques sindicals amb determinats nivells formatius, tenint en compte que el perfil dels participants s'estableix en funció dels objectius del curs i no per una elecció subjectiva o de disponibilitat del participant. El nombre de participants tindrà en compte les homogeneïtats del grup requerides perquè l'acció pugui aconseguir un mínim d'èxit.

L'oferta s'estructura en sis àrees diferents en les quals hem de desenvolupar l'acció sindical de la nostra organització i, alhora, cadascuna d'aquestes àrees té tres graus o cicles: coneixements generals, que permet adquirir els coneixements més imprescindibles; ampliació, que permet aprofundir i ampliar els coneixements adquirits en el cicle anterior; i especialització, amb el qual es tanca l'itinerari formatiu que haurà estat dissenyat per cobrir les necessitats de l'organització federativa o territorial de què es tracti.

Per evitar trencar la dinàmica del cursos i obtenir un major aprofitament d'aquests, és necessari participar en primer lloc al Curs Bàsic de Formació Sindical. D'igual manera, si una vegada s'ha realitzat el Curs Bàsic de Formació Sindical es vol aprofundir en l'itinerari de prevenció de riscos laborals, serà necessari participar en primer lloc al Curs Bàsic de Salut Laboral i a partir d'aquí ja es podrà participar en els diferents cursos del itinerari de salut laboral. A continuació poder consultar tota la oferta formativa amb alguns suggeriments sobre l'itinerari.Si tens algun dubte sobre l'itinerari pots contactar amb el responsable de formació sindical de la teva federació o territori.

Feu clic per descarregar-vos l'oferta de formació sindical de l'any 2019


 


L’oferta integral de formació sindical consistirà, d’una banda, en la formació realitzada mitjançant el Pla transversal promogut pel Consorci per a la Formació Contínua i, de l’altra, en la formació impartida mitjançant el Pla de formació intern realitzat amb fons propis de la CONC.

Actualment i, per aquest any 2019 tenim la següent oferta:

Pla transversal

 
ATENCIÓ: només els delegats i delegades de CCOO de Catalunya poden preinscriure's als cursos de l'Escola de Formació Sindical.

Si ets delegat o delegada i t'interessa realitzar algun dels cursos que oferim omple la següent sol•licitud de preinscripció i envia-la a formacio@ccoo.cat

Aquelles sol•licituds que no estiguin fetes per representants dels treballadors no es tindran en compte.

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI