Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Diumenge 22 de març, amb presència de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya

Segona Cursa Solidària per la Justícia Social a Terrassa


El proper diumenge 22 de març tindrà lloc a Terrassa la segona Cursa Solidària per la Justícia Social (http://cursajusticiasocial.cat/), organitzada per CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central, UGT del Vallès Occidental, Ajuntament de Terrassa, UAT, Consell Esportiu del Vallès Occidental - Terrassa, Esplai La Fàbrica i Prodis, i amb el suport de la Creu Roja. Començarà a les 11 h a l’av. Béjar cantonada amb la carretera de Matadepera, si bé des de les 10.30 h el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, hi atendrà als mitjans de comunicació.

Aquest any, la defensa de la justícia social ens porta a compartir la cursa amb Prodis en la celebració dels seus 25 anys d’atenció a les persones amb paràlisi cerebral. Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral, legalment reconegudes. L’objectiu principal d’aquesta cursa segueix sent la recollida d’aliments, recollida que rebrà i gestionarà la Creu Roja. Mitjançant la solidaritat i el compromís de les persones participants, que faran lliurament de 5 kg d’aliments, volem dignificar el dia a dia de les persones amb menys recursos. I volem fer visible i posar en valor la importància de sumar estratègies, entre totes i tots, per fer que la cooperació i la reivindicació siguin valors a l’alça.

D’altra banda, CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central també participa demà dissabte, 21 de març, a la 12a edició de la Fira d’entitats per a la igualtat a Terrassa, al raval de Montserrat, de les 11 a 14 h i de les 16 a 18.30 h. És una fira d’entitats -enguany dedicada a la promoció de la coresponsabilitat en les tasques domèstiques i de cura- que reuneix associacions i entitats que treballen el tema de gènere i per la igualtat per exposar els objectius, donar a conèixer les activitats, reivindicacions, etc.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 20 de març de 2015

Agenda:
Diumenge 22 de març de 2015
10.30 hores (declaracions); 11 hores (cursa)
Av. Béjar amb Ctra. de Matadepera. Terrassa

20/03/2015

Afilia't aquí
CCOO Catalunya Confe Full

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI