Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

20 anys després de la Conferència Mundial sobre les Dones de Beijing

La secretària de la Dona i de Cohesió Social de CCOO de Catalunya, Alba Garcia, participa a Nova York en el 59è període de sessions de les Nacions Unides que organitza la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona del Consell Econòmic i Social


La Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona del Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides organitza el 59è període de sessions del 9 al 20 de març, reunió que té lloc a Nova York. Enguany Nacions Unides vol fer balanç i avaluar el nivell d'aplicació dels "Acords de Beijing", és a dir, els Acords de la Plataforma per a l'Acció que es van aprovar a la IV Conferència Mundial sobre les Dones que va tenir lloc a Beijing el 1995. Entre les representants del nostre país, participarà en aquesta trobada la secretària de la Dona i de Cohesió Social de CCOO de Catalunya, Alba Garcia, qui també va participar ara fa 20 anys en la Conferència de Beijing.

Aquesta Plataforma ha estat fonamental tant per organismes governamentals com per a ONG per desenvolupar polítiques d'igualtat: plans de les administracions o fins i tot lleis com la d'igualtat o d'altres.

Us adjuntem un fragment del manifest que hem signat com a membres de les plataformes i organitzacions feministes:

"En la 59 CSW (Comisión sobre la Condición Social y Jurídica de las Mujeres de Naciones Unidas) en Nueva York, participarán los gobiernos y 9.000 representantes de organizaciones no gubernamentales.

El año 2015 es un año clave, porque está en juego reactivar la Plataforma de Acción de Beijing en el marco de los cambios sociales y políticos sobrevenidos y en la nueva agenda general del Naciones Unidas, que se determinará en septiembre del 2015 en los 17 Objetivos de Desarrollo Sostenible, de los que el 5º es la igualdad de género". 


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 10 de març de 2015

10/03/2015

Afilia't aquí
CCOO Catalunya Confe Full

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI