L’Àmbit LGTB de CCOO Catalunya participa a les 26enes jornades estatals LGTB “Diversamente Unidxs”

Del 14 al 16 de novembre, a Gandia


Des d’avui divendres 14 de novembre i fins al diumenge 16 de novembre el Campus de Gandia de la Universidad Politécnica acull els XXVI Encuentros Estatales LGTB “‘Diversamente unidxs’

L’Àmbit LGTB de CCOO de Catalunya participarà activament amb una delegació encapçalada per Alba García, secretaria de Dona i Cohesió Social.

Dissabte 15 de novembre a partir de les 9.30 del matí, Alba Garcia, secretaria de la Dona i Cohesió Social, serà ponent a la taula que tractarà els temes al voltant de la violència a l’àmbit, per a explicar la recent aprobada llei catalana contra l’homofòbia a la taula

Els Encuentros Estatales LGTB (lesbianes, gays, transsexuals i bisexuals) són unes jornades anuals amb l’objectiu de recollir les demandes socials que es produeixen en aquest col·lectiu. Les associacions i organitzacions pro-LGTB provinents de tot l’Estat es reuniran aquest cap de setmana per debatre i buscar consens en els temes que els  afecten.

El Grup d’Acció LGTB de CCOO PV i l’associació Independence Gay de Gandia són les organitzacions amfitriones. La jornada inaugural es celebrarà el divendres 14, a les 19.30, i comptarà amb la presència de representants del PSPV-PSOE, Compromís i EUPV, i de la Coordinadora Feminista de València. També hi assistirà el secretari general de CCOO PV, Paco Molina, i la secretaria de la Mujer de CCOO estatal, Ana Herranz.

Els temes sobre els quals es pretén debatre en la convocatòria d’enguany són la violència a l’àmbit LGTB, la transsexualitat, la prostitució, els nous models familiars, i el model de celebració de l’orgull, el 28 de juny. Les conclusions que surtin dels Encuentros Estatales marcaran les línies d’actuació que segueixen les organitzacions al llarg de l’any vinent.

http://www.26encuentrosestatales.es/programa/