Nova sessió a l’Speakers’ Corner de CCOO sobre urbanisme, amb Jordi Borja, professor de la UOC i president de l’Observatori DESC

Demà dimecres, 4 de febrer, a les 18.30 h, al Museu d’Història de Catalunya, en el marc de l’exposició dels 50 anys de CCOO de Catalunya

En la commemoració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya, s’organitzen les sessions a l’Speakers’ Corner a l’exposició “CCOO: 50 anys d’història de Catalunya (1964-2014)” que acull el Museu d’Història de Catalunya. Són una sèrie de xerrades sobre passat, present i futur del moviment sindical.

La cinquena edició es farà demà dimecres, 4 de febrer, a les 18.30 h al Museu d’Història de Catalunya (plaça de Pau Vila, 3, Barcelona), i intervindrà Jordi Borja, professor de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i president de l’Observatori DESC (Drets Econòmics, Socials i Culturals), amb la conferència titulada “Ciutats i urbanització: crisi de ciutadania en època de globalització”.  Presentarà aquesta sessió  Mireia Belil, directora de la Fundació Fòrum Universal de les Cultures.

Es tractaran qüestions d’urbanisme, de la ciutat com a espai públic i la ciutadania com a status que assigna drets i deures a les persones, de com les pautes d’urbanització dominants neguen la vocació democràtica igualitària i solidària de la ciutat desitjada.

Feu clic per veure la invitació de demà. 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 3 de febrer de 2015

Agenda:
Dimecres 4 de febrer de 2015
a les 18.30 hores
Museu d’Història de Catalunya – Plaça de Pau Vila, 3. Barcelona

Més informació