CCOO acull la Universitat Progressista d’Estiu els dies 3, 4 i 5 de juliol

L’acte d’inauguració és demà a les 12 hores i hi participa Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya

Els propers dies 3, 4 i 5 de juliol obre les portes la nova edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), que se celebrarà a la seu de CCOO de Catalunya i en la qual intervindran Ada Colau, Vicenç Navarro, Joan Manuel Tresserras, Teresa Forcades, Joan Subirats, Jaume Asens, Carme Porta, Saül Gordillo o Gemma Galdón, entre altres ponents.

En aquesta ocasió, la UPEC vol contribuir a “repensar-ho tot” per defensar i promoure els valors progressistes de sempre com mai, si cal de noves maneres, amb nous instruments, amb millors idees, en un nou escenari i en un horitzó nacional obert i esperançador. I, per descomptat, també es vol reflexionar sobre com, des de l’espai social i polític progressista, moviments socials, associacions, plataformes, activistes al carrer i la xarxa, partits i sindicats… es pot contribuir al fet que aquests valors triomfin. Sens dubte, caldrà sumar esforços.

L’acte d’inauguració tindrà lloc demà, a partir de les 12 hores, i anirà a càrrec de Jordi Serrano, rector de la UPEC, de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i de Josep Maria Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya. Joan Manuel Tresserras, professor de la UAB, oferirà la conferència inaugural.

Si voleu més informació i veure el programa complet, us podeu adreçar a la pàgina web de la UPEC (www.upec.cat).

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 2 de juliol de 2013