CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya manifesten la necessitat de donar una resposta unitària i massiva a la sentència del TC sobre l’Estatut en la manifestació de dissabte

CCOO i UGT de Catalunya compartim el rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional en relació amb l’Estatut de Catalunya, ja que cap tribunal pot ni anul•lar, ni esmenar la decisió aprovada en referèndum per la ciutadania de Catalunya, la voluntat d’aprofundir en l’autogovern de Catalunya i la necessitat de donar una resposta unitària i massiva el proper dissabte 10 de juliol.

10 DE JULIOL – 18.00 HORES
MANIFESTACIÓ ‘SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM’ 

Punt de trobada de CCOO de Catalunya:  PASSEIG DE GRÀCIA / CÒRSEGA (banda muntanya)

UGT i CCOO de Catalunya, com a convocants i organitzadores d’aquesta manifestació, volem fer constar que:

1. Donem suport a la manifestació unitària sota el lema “SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM”. Emplacem a la Comissió Política organitzadora de la manifestació a trobar un acord d’unitat, a on hi tinguin cabuda les màximes institucions de Catalunya, la societat civil i els símbols nacionals de Catalunya.
2. Valorem positivament el compromís de les màximes institucions del país en la manifestació unitària i en la defensa de l’autogovern i la decisió expressada pel poble de Catalunya en el referèndum sobre l’Estatut d’autonomia.
3. Fem una crida a les organitzacions socials i polítiques a participar de manera activa i unitària en la manifestació de dissabte, centrant els esforços en aconseguir la manifestació més important d’aquests país en la seva història recent, aparcant els interessos de les organitzacions, per tant, a sumar i visualitzar la voluntat majoritària del país en defensa de l’autogovern i les seves institucions.
4. Fem una crida als treballadors i treballadores de Catalunya i a l’afiliació d’ambdues organitzacions a participar en la manifestació unitària del dissabte 10 de juliol, a les 18 h, a la ciutat de Barcelona.

Barcelona, 7 de juliol de 2010