Arrenca la sisena edició de la UPEC

La UPEC se celebrarà del 12 al 15 de juliol a la Universitat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona

La 6a edició de la UPEC, que té per títol “Les solucions passen per l’esquerra”, té com a eixos centrals la gestió política, el debat filosòfic per arribar a una bona societat i els barris invisibles.

Les intervencions d’enguany aniran a càrrec de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; Vicenç Navarro, catedràtic de Ciències Polítiques de la UPF; Gemma Calvet, advocada i consultora en dret, polítiques socials i drets humans; Ricard Gomà, professor de Ciència Política de la UAB i tinent d’alcalde d’Acció Social i Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona; Sara Berbel, doctora en Psicologia Social i directora general d’Igualtat d’Oportunitat en el Treball, i Oriol Amorós, secretari per a la Immigració, entre molts d’altres.
Podeu consultar aquí el programa complet d’intervencions.

D’altra banda, es compta amb un programa cultural cada vespre de la setmana del 12 al 16 de juliol, que consta de diverses actuacions musicals, projeccions audiovisuals i representacions teatrals. A més a més, amb l’acreditació de la inscripció a la UPEC tindreu l’entrada gratuïta al Museu Marítim de Barcelona i al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i entrada reduïda a la Fundació Joan Miró.
Vegeu aquí el programa cultural complet.


Per a més informació, visiteu el web de la UPEC, www.upec.cat.