El Lletrafòrum fa una nova convocatòria centrada en el llibre “Emulsió de ferro”, de Sebastià Jovani

La propera sessió de Lletrafòrum s’ha passat finalment a primers d’octubre, a la sala 01 de la seu de CCOO de Via Laietana, 16, planta baixa, de Barcelona.

La novel•la de què parlarem serà ‘Emulsió de ferro’, de Sebastià Jovani, una crònica negra ambientada al 1976 al barri de Gràcia, un lloc i unes dates que li serveixen a l’autor per traçar un retrat del primer postfranquisme. A més a més, tindrem l’honor de comptar amb la presència de l’autor. Serà una bona manera d’acabar com cal aquesta temporada del Lletrafòrum i acomiadar-nos ara que arriba l’estiu, a més de veure’ns les cares i poder parlar per preparar les sessions del curs vinent.

Per a aquells que encara no hagueu aconseguit el llibre, us recordem que el podeu trobar en qualsevol de les biblioteques de la ciutat, gratuïtament, i que si algú de vosaltres se’l vol comprar ho pot fer a la Llibreria Negra i Criminal, on us faran un 10% de descompte en les vostres compres dient que participeu en el Lletrafòrum de CCOO.

I si algú va molt malament de temps i vol posar l’excusa que no té temps d’anar a buscar el llibre, podeu provar a passar pel Servei Lingüístic, on alguns dels que l’hem llegit de ben segur que us el podrem deixar.

Esperem poder comptar amb la majoria de vosaltres, hagueu llegit o no el llibre, i poder acomiadar plegats la temporada.