CCOO de Catalunya presenta el còmic ”11-M. La novela gráfica”

L’acte va comptar amb les intervencions dels autors de la novel·la gràfica i de Pilar Manjón, presidenta de la Asociación 11M Afectados del Terrorismo

CCOO de Catalunya va presentar, el passat 25 de març de 2010, el còmic 11M. La novela gráfica. L’acte va comptar amb unes il•lustratives intervencions dels autors de la novel•la gràfica, els guionistes Antoni Guiral i Pepe Gálvez i el dibuixant Joan Mundet, i de Pilar Manjón, presidenta de la Asociación 11M  Afectados del Terrorismo.

Els autors del còmic es van centrar en el procés de creació de la novel•la gràfica, des de la recopilació d’informació i l’elaboració del guió fins a l’elaboració de les il•lustracions. Pilar Manjón va fer una crida a la memòria i al respecte de les víctimes i va denunciar la manca de transparència i rigor en els processos judicials.

Amb l’organització d’aquest acte, des de CCOO volem fer la nostra petita aportació a la reflexió sobre aquells fets execrables i, alhora, un sincer homenatge a les víctimes i a les seves famílies. També volem col•laborar així amb l’objectiu de no oblidar la ignomínia i la mentida d’alguns, tot recordant que en aquells trens hi anàvem tots i totes.

Properament podreu consultar el vídeo de l’acte al web de Cultura.