El Guti. L’optimisme de la voluntat

Presentació del llibre de Txema Castiella

La Fundació Cipriano Garcia – CCOO de Catalunya, juntament amb Edicions 62, presenta el llibre “El Guti. L’optimisme de la voluntat”, de Txema Castiella, el dimecres 7 d’octubre, a les 19 h, a la sala d’Actes de CCOO de Catalunya (Via Laietana 16, Barcelona). 

A més de l’autor hi intervindran Ramon Espasa, Salvador Milà, Miquel Roca i Javier Pacheco, i moderarà l’acte Milagros Pérez Oliva. 
L’aforament de l’acte estarà limitat, seguint els criteris sanitaris. Es prega confirmació a [email protected]

La biografia d’una figura clau de les esquerres catalanes que encara perdura en el record de moltes persones. El Guti va ser una figura important de la política catalana i una part de la vitalitat, la intel·ligència i el tarannà unitari de la resistència al franquisme porta la seva petja. Les transformacions col·lectives van ser la seva passió entorn de quatre grans objectius: la reconquesta de la llibertat, la construcció d’un socialisme democràtic, el ple reconeixement nacional de Catalunya i el somni d’una Europa social i il·lustrada. Va posar-se al servei entusiasta d’aquestes causes, com a militant i dirigent del PSUC, el partit dels comunistes i dels antifranquistes de Catalunya.
Podeu seguir l’acte per streaming: https://youtu.be/TuE3WXuVcic