Termini: s'inicia l'1 d'abril fins al 31 d'octubre del 20018

Concurs obsequi institucional CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf


Foto La Unió Intercomarcal de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf convoca estudiants, grups o grups classe, artistes, aficionats al disseny i les arts plàstiques a elaborar una proposta de “regal” amb què CCOO obsequiarà aquelles persones afiliades al sindicat de reconeguda trajectòria, personalitats destacades, institucions, entitats i moviments socials en actes i esdeveniments en els quals destacarem l’agraiment al seu compromís, la seva col·laboració i la seva militància amb la nostra organització, amb la societat i amb el territori.

Les persones que hi vulguin participar, han d’ajustar-se a aquestes bases: triptic bllapag concurs obsequi institucional. 

29/05/2018

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.