Actualitat

CCOO lamenta la mort d'una treballadora en el centre logístic d'Abrera de Mercadona, trasllada el seu condol als familiars i companys i exigeix aclarir els motius i possibles responsabilitats

Des de CCOO de Catalunya lamentem profundament els 2 accidents, molt greu i mortal, que han transcendit aquesta setmana, l'accident que va deixar un treballador ferit greu a Gurb, així com la mort d'una treballadora en el centre logístic d'Abrera de Mercadona. CCOO vol traslladar el seu condol als familiars i companys.

més informació »


CCOO guanya ampliament les eleccions sindicals a l'Ajuntament d'Igualada

Dimarts passat van tenir lloc les votacions de les eleccions sindicals del personal laboral de l'Ajuntament d'Igualada, per elegir un Comitè d'Empresa format per 13 membres. CCOO vam obtenir un total de 9 representants (69'2%), la intersindical CsC 2 (15'4%) i la CGT 2 (15'4%), renovant així l'ample majoria que ja teníem en el personal laboral.

més informació »


Èxit de l'acte d'homenatge a Joan N.Garcia-Nieto organitzat per CCOO i ICV

Més de 200 persones van omplir la sala d'actes de CCOO de Cornellà el dilluns 7 d'octubre, en l'acte d'homenatge a l'honestedat del compromís de Joan N. García - Nieto en el 25è aniversari de la seva desaparició, organitzat pel seu sindicat amb ICV del Baix Llobregat. L'acte va ser conduit pel psicòleg Jaume Funes i entre d'altres van intervenir Benigno Martínez, amic personal que va abordar la vigència del compromís de les comunitats cristianes de base amb polítiques de transformació social; la Candela López, co-coordinadora d'ICV Baix Llobregat que va destacar l'aportació del seu compromís polític i la vigència de la seva proposta per a la formació de ciutadania lliure, crítica i autònoma. La Genoveva Català, com a presidenta del Centre d'Estudis del Baix Llobregat va apuntar la referència comarcal de la seva figura i en Josep M. Romero, com a secretari general de CCOO del Baix Llobregat va voler advertir de les transformacions vertiginoses del món del treball i el seu impacte a la comarca.

més informació »


Acte d'homenatge de CCOO i ICV a Joan N. García-Nieto, en el 25è aniversari de la seva desaparició

CCOO i Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) del Baix Llobregat organitzem un acte d'homenatge al company, militant, mestre i amic Joan N. García-Nieto, en el 25è aniversari de la seva desaparició. Serà el dilluns a les 18 hores a CCOO a Cornellà (Ctra. d'Esplugues, 68). Hem escollit el 7 d'octubre, Jornada Mundial pel Treball Digne, i comptarem amb les intervencions de diferents persones que reflexionaran sobre diferents aspectes de la seva dilatada trajectòria i compromís social. Abordarem el seu vincle amb les comunitats cristianes de base, amb el món acadèmic, la seva petjada a la ciutat de Cornellà i a la comarca del Baix Llobregat, i el seu compromís social, polític i sindical. Estan confirmada la presència de família de García-Nieto, membres d'ESADE, diferents entitats, partits i ajuntaments del Baix Llobregat. Comptarem amb les intervencions de Benigno Martínez, amic personal; Genoveva Català, presidenta del Centre d'Estudis del Baix Llobregat; Candela López, co-coordinadora d'ICV Baix Llobregat; i Josep Maria Romero, secretari general de CCOO del Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf, i Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat.

més informació »


CCOO de Catalunya condemna l'assassinat d'una dona a Southampton (Regne Unit) a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


CCOO troba excessiu l'ERO que presenta VENCA, amb què pretén acomiadar una setantena de persones

Empresa líder en la venda de productes via catàleg en paper.

més informació »


CCOO anima a participar al Festival Esperanzah! Festa de l'Economia Solidària

Esperanzah és un festival organitzat al Baix Llobregat – el Prat i és una referència en el món dels festivals de músiques del món i, especialment, de totes aquelles músiques, persones, grups, ONG, empreses o col·lectius compromesos amb la convicció que un altre món és possible i necessari. El festival es desenvolupa cada any entorn d'una temàtica principal per aconseguir un món més just i sostenible, generar debat i reflexió i projectar solucions des d'un marc participatiu i relacional. Des del 2015, s'ha aconseguit un total 300.000 € de la venda d'entrades en diferents projectes socials, de cooperació internacional i el foment de l'economia social i solidària. Les donacions realitzades s'han destinat a: iniciatives d'economia solidària, Proactiva Open Arms, Pallasos en Rebeldía, Les Dones Sàvies, Coro Safari, Alboan, Stop Mare Mortum.

més informació »


Inauguració de l'exposició "República. Valors republicans, valors de futur"

Organitzada per l'Ateneu Santfeliuenc i la Fundació Cipriano García de CCOO de Catalunya, en el marc de col·laboració de la Universitat Social Lliure Autogestionada de l'Ateneu (USLA) i CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf, és una mostra que vol difondre l'experiència republicana que va significar una fita de progrés social i ressaltar els valors republicans com a valors de futur. L'exposició és un recorregut per la història i els valors de la llibertat, la igualtat i la fraternitat, i també un espai dedicat a la II República, a mode de reconeixement de les seves organitzacions polítiques i sindicals.

més informació »


Club de Lectura COCOS: Victor Amela va presentar el llibre 'Yo pude salvar a Lorca', a CCOO

El 19 de setembre, a la sala d'actes de CCOO a Cornellà, va tenir lloc l'acte de presentació del llibre: 'Yo pude salvar a Lorca'. Ens va acompanyar l'autor del llibre, el reconegut periodista i escriptor Victor Amela, que en aquesta novel·la rescata la vida anònima d'un vencedor de la guerra i un vençut de la historia. Un viatge que ressona en la sensibilitat i les entranyes, familiar i col·lectiva, de qualsevol lector de l'Espanya actual.

més informació »


Club de Lectura COCOS: Victor Amela presenta “Yo pude salvar a Lorca” a CCOO

Demà dijous, 19 de setembre, a les 18 hores, a la sala d'actes de CCOO a Cornellà tindrà lloc l'acte de presentació del llibre: ”Yo pude salvar a Lorca”. Ens acompanyarà l'autor del llibre, el reconegut periodista i escriptor Victor Amela, que en aquesta novel·la rescata la vida anònima d'un vencedor de la guerra i un vençut de la historia. Un viatge que ressonarà en la sensibilitat i les entranyes, familiar i col·lectiva, del qualsevol lector de l'Espanya Actual.

més informació »


Gran mostra de suport als delegats de CCOO acomiadats per SLM

Al voltant de 300 persones s'han concentrat a la Ciutat de la Justícia en una gran mostra de suport i solidaritat amb els 3 delegats de CCOO acomiadats, han denunciat l'actitud antisindical d'SLM i han exigit la seva readmissió.

més informació »


Concentració a la Ciutat de la Justícia per a la readmissió dels delegats acomiadats per SLM-T12

Coincidint amb la celebració del judici per la persecució sindical a SLM-T12, CCOO d'Indústria de Catalunya convoca una concentració de suport als tres delegats del sindicat acomiadats per exigir a les direccions d'SLM-T12 i del Grup Sesé la seva readmissió.

més informació »


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.