Actualitat

CCOO organitza un acte en record del 40è aniversari de la massacre dels advocats d'Atocha

Demà divendres, 26 de maig, a les 18 hores, a la seu de CCOO a Cornellà.

més informació »


Desconvocada la jornada de vaga del 25 de maig a Codorniu

En la reunió de mediació de vaga celebrada avui a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, la direcció de Codorniu ha plantejat unes propostes que suposen un petit avanç, tot i que encara insuficient per arribar a un acord. Davant d'aquest gest, els comitès d'empresa del grup Codorniu han decidit desconvocar la jornada de vaga prevista per aquest dijous, 25 de maig.

més informació »


CCOO, UGT i USO anuncien mobilitzacions als aeroports per la creació d'ocupació i la millora en les condicions laborals

CCOO, UGT i USO han comunicat a la direcció de l'empresa que iniciaran una campanya de mobilitzacions d'intensitat creixent, des d'aquesta data fins a l'estiu, si per part de les empreses del grup Aena no s'obre un procés negociador que abordi les necessitats d'ocupació, recuperació de drets laborals, conciliació laboral i familiar i millores salarials, acords a l'evolució econòmica de l'activitat als aeroports

més informació »


CCOO organitza un acte en record del 40è aniversari de la massacre dels advocats d'Atocha

Divendres, 26 de maig, a les 18.00 h a la seu del sindicat a Cornellà, CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia – Garraf organitza “Acte d'homenatge 40è Aniversari de la massacre d'Atocha i als despatxos laboralistes del Baix Llobregat”

més informació »


Els comitès de Codorniu anuncien mobilitzacions contra l'ERO

CCOO d'Indústria denuncia l'actitud i la poca voluntat que està manifestant la direcció del grup Codorniu en la negociació de l'expedient, que manté unes propostes del tot insuficients i que no permeten avançar cap a mesures alternatives no traumàtiques. Davant d'aquesta situació, els comitès d'empresa de Codorniu convoquen vaga a l'empresa per als propers dies 25 i 31 de maig.

més informació »


CCOO i UGT del Baix Llobregat reivindiquen participar en la transformació de l'autovia B-23 per fer-la més segura i sostenible

Propostes per reduir el impactes ambientals d'aquesta via.

més informació »


CCOO participarà a l'acte d'homenatge als regidors honoraris Cano i Cerdán

Una representació de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf participarà a l'acte d'homenatge que divendres 5 de maig, a les 19.30, a l'Auditori del Centre Cultural de Sant Ildefons. L'Ajuntament de Cornellà nomenarà regidors honoraris els dirigents sindicals de CCOO traspassats José Cano i Esteban Cerdán.

més informació »


RIMA-BUS ACOMIADA ELS DOS MEMBRES DEL COMITÈ D'EMPRESA DE CCOO

CCOO denuncia la persecució sindical de l'empresa RIMA-BUS amb una CONCENTRACIÓ de protesta aquest divendres 5 de maig a les 6.00 hores del matí en la porta de l'Hotel Tryp Barcelona Aeropuerto (el principal hotel al que dona servei), al Parc de Negocis Mas Blau II, Plaça Pla de l'Estany, 1-2, del Prat de Llobregat, i exigeix a l'empresa la readmissió immediata dels treballadors acomiadats i que rectifiqui en la seva actitud antisindical.

més informació »


CCOO d'Indústria i CCOO de Codorniu i Freixenet exigeixen la constitució d'una mesa sectorial del cava

Les seccions sindicals de CCOO dels grups Codorniu i Freixenet, juntament amb la federació CCOO d'Indústria de Catalunya, van aprofitar les manifestacions de l'1 de Maig per reivindicar la constitució d'una mesa sectorial del cava a Catalunya, amb la participació de sindicats, patronals i Administració, per posar fil a l'agulla per resoldre els problemes que afecten el sector.

més informació »


Maig de la Cultura i el Treball 2017

En el marc del Maig de la Cultura i el Treball 2017, CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, ha organitzat una sèrie d'activitats culturals que tindran lloc fins al 30 de maig.

més informació »


Acte central Primer de Maig

Dintre dels actes del 1r de Maig d'enguany, el dijous 27 d'abril a les 17:00h a la sala d'actes de CCOO a Cornellà, l'Aula Garcia Nieto es va presentar la projecció del documental "El Cinturón Rojo".

més informació »


1 de Maig de 2017

Amb el lema 'Ocupació estable, salaris justos, + drets socials' CCOO de Catalunya celebrarà l'1 de Maig d'enguany.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet manifesta el seu suport als treballadors i treballadores de Codorniu

La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet ha fet una resolució en la qual manifesta el seu suport i solidaritat al conjunt de treballadors i treballadores de Codorniu, davant de l'ERO plantejat per la Direcció General de Codorniu. Així mateix, es posa a disposició de la Secció Sindical de CCOO del Grup Codorniu en allò que necessiti per afrontar aquesta dura situació.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO anunciat per Codorniu, que afectaria un centenar de treballadors

CCOO exigeix a Codorniu que retiri les mesures plantejades i insta l'equip directiu de l'empresa a assumir les responsabilitats derivades de la seva mala gestió.

més informació »


CCOO celebra el Dia de la Visibilitat Lèsbica 2017

Dimecres, 26 d'abril.

més informació »


Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball: la precarietat ens fa mal

Aquest 28 d'Abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, CCOO i UGT recordarem les persones treballadores que van morir, o van perdre la salut per guanyar-se la vida, i ens comprometem a lluitar durant la resta de l'any per posar fi a la precarietat, a la desigualtat i a les injustes condicions de treball que es troben al darrere dels accidents i de les malalties professionals.

més informació »


Els dies 11 i 12 d'abril, vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills

Al conjunt de l'Estat.

més informació »


Vaga dels treballadors i treballadores de la restauració de l'Aeroport del Prat en defensa dels seus llocs de treball

Manifestació demà divendres, 7 d'abril, a les 11.00 hores, a la Font de Canaletes, a les Rambles de Barcelona.

més informació »


Es posposa l'embargament judicial de les naus de SM Pack Ibérica a la Granada del Penedès

CCOO valorem positivament l'acord al qual han arribat aquest matí la direcció de l'empresa i el banc per posposar el llançament judicial per mirar de trobar una solució al conflicte obert, ja que es garanteix la continuïtat dels llocs de treball.

més informació »


CCOO organitza la jornada reflexiva "INNOVACIÓ I EQUITAT EN EL SISTEMA EDUCATIU CATALÀ?”

CCOO d'Educació organitza dimecres, 29 de març, la jornada reflexiva “Innovació i equitat en el sistema educatiu Català?”, a partir de les 17.30 hores a la sala d'actes de CCOO a Cornellà de Llobregat (Ctra. d'Esplugues, 68).

més informació »


CCOO demana a SM Pack Ibérica, al banc i al jutjat que busquin una solució que permeti garantir els llocs de treball

CCOO demana al jutjat que es posposi l'execució del llançament judicial previst per al dia 28 de març, ja que en cas de fer-se efectiu, els 37 treballadors de SM Pack Ibérica es quedarien al carrer. Així mateix, CCOO exigeix a la direcció de l'empresa i a l'entitat bancària que s'asseguin a negociar per tancar un acord que permeti garantir la continuïtat de l'activitat productiva i dels llocs de treball.

més informació »


CCOO dóna suport als treballadors de l'empresa DTA que han perdut el seu lloc treball

CCOO manifesta el seu suport i solidaritat als 8 treballadors de l'empresa DTA que han perdut el seu lloc de treball arran del canvi de contracta dels serveis auxiliars dels tallers de Renfe de Vilanova i la Geltrú. CCOO està fent gestions amb Renfe i les seves adjudicatàries per trobar una solució per recol·locar aquests 8 treballadors, que tenen experiència i coneixen perfectament els processos de treball del sector.

més informació »


S'aproven tres resolucions al 2n Congrés de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf

En el transcurs del segon congrés de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, celebrat a Cornellà de Llobregat el passat 9 de març, s'han aprovat per unanimitat tres resolucions

més informació »


Josep Maria Romero Velarde, escollit secretari general de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès-Anoia i Garraf

El 9 de març l'única candidatura encapçalada per en Josep Maria Romero Velarde, actual secretari d'organització i recursos de CCOO de Catalunya i persona vinculada al Baix Llobregat, ha estat escollit secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf, amb un 89% de suport.

més informació »


CCOO i UGT demanen a AENA que replantegi la sortida a concurs de la restauració aeroportuària en l'Aeroport de El Prat

Comunicat de premsa estatal conjunt de CCOO i UGT sobre el conflicte de la restauració en l'Aeroport de El Prat

més informació »


Segon congrés de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf

Demà dijous, 9 de març, a les 9.00 hores, a l'Auditori de Cornellà.

més informació »


Oferta formativa: cursos subvencionats per a treballadors i treballadores

La Fundació Paco Puerto us ofereix la seva oferta formativa amb cursos subvencionats, durant els mesos de febrer, març i abril. Els cursos s'adrecen dirigits a treballadors i treballadores ocupats.

més informació »


CCOO valora l'estabilitat a l'ocupació i la important inversió al centre de Seat Componentes del Prat de Llobregat

El Grup Volkswagen hi adjudica la nova caixa del canvis MQ281.

més informació »


CCOO de Catalunya reivindica un impuls decidit de l'L9 sud del metro de Barcelona per als usos laborals i l'obertura integral de les estacions de l'L10

Per a CCOO de Catalunya, l'L9 Sud ha permès accedir de manera més sostenible i segura a importants punts d'activitat, com la Zona Universitària, polígons industrials (Pedrosa, Zona Franca i altres del Prat de Llobregat) o l'aeroport i el seu voltant, on tenen els seus llocs de treball milers de persones.

més informació »


Álvaro Muñoz, reelegit secretari general de CCOO d'Indústria del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf

Un total de 168 delegats i delegades dels sectors d'Indústria de les 4 comarques han participat en el 2n congrés de CCOO d'Indústria del Baix Llobregat, celebrat el 9 de febrer a Cornellà de Llobregat, i han aprovat per unanimitat tant l'Informe de balanç com el Pla d'acció, i també per amplíssima majoria les candidatures als òrgans de direcció, que encapçala Álvaro Muñoz.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya dóna suport al Comitè d'empresa de l'Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi, que denuncia una situació insostenible de col·lapse al servei d'urgències

Necessiten recursos i voluntat política.

més informació »


CCOO convoca vaga indefinida a Groupalia perquè no paga les nòmines

L'empresa de comerç electrònic Groupalia deu dues nòmines a la seva plantilla i l'ha desplaçat a 42 km fins a nous centres de treball sense causa justificada, augmentant així la situació precària en estar obligats a pagar més despeses sense cobrar els salaris.

més informació »


Pla d'acció: 'Defensem drets, guanyem futur. #FemCCOO'

Aquest document en format pla d'acció situa la voluntat col·lectiva dels homes i les dones de CCOO del Baix Llobregat, l'Anoia, l'Alt Penedès i el Garraf d'acordar el desenvolupament pràctic del conjunt de reflexions i propostes que emanen del procés congressual del conjunt de l'organització al nostre territori.

més informació »


Acte commemoratiu de les trascendentals vagues del Baix Llobregat de 1976

1976: La classe treballadora fa possible la democracia. Acte commemoratiu de les trascendentals vagues del Baix Llobregat de 1976

més informació »


CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf convoca el seu 2n Congrés

Després de més de dos anys fem una valoració molt positiva de la nostra fusió intercomarcal, però encara hem de reforçar més el coneixement compartit territorial i sectorial i actuar de manera més cooperativa per tenir millors resultats, més impacte i, sobretot, arribar fins a l'últim racó per ésser més útils a la classe treballadora.

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies