Actualitat

8 de Març del 2018: CCOO convoca VAGA LABORAL de 2 hores

CCOO convoca vaga laboral de 2 hores el 8 de Març del 2018, amb el lema 'Ens plantem contra la bretxa salarial, contra els salaris de misèria i contra les violències masclistes a la feina'.

més informació »


EL FÒRUM SOCIAL DEL BAIX LLOBREGAT DEFENSA LES TREBALLADORES I TREBALLADORS DE L'ESCOLA A CATALUNYA

La Mesa de l'Educació del Fòrum Social del Baix Llobregat rebutja les acusacions d'adoctrinament, incitació a l'odi que s'han llançat sobre els docents i el qüestionament del model d'escola del que ens hem dotat col·lectivament des de l'inici de l'etapa democràtica.

més informació »


Més de 400 delegats i delegades del Baix Llobregat, l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf van participar a l'assemblea de CCOO a Sant Adrià del Besòs

El passat dimecres 7 de febrer del 2018 va tenir, lloc al pavelló poliesportiu Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs, l'assemblea de delegats i delegades de CCOO de Catalunya amb el lema "A l'ofensiva!". Van participar-hi més de 400 delegats i delegades de les comarques del Baix Llobregat, l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf.

més informació »


CCOO del Baix Llobregat es felicita per la reparació de la il·luminació del pàrquing d'Abrera

L'Ajuntament d'Abrera ha restituït la il·luminació del aparcament del polígon Sant Armengol, que estava causant situacions d'inseguretat entre els treballadors de les empreses de la zona.

més informació »


CCOO acorda amb l'Ajuntament de Cornellà l'equiparació salarial de les treballadores de les escoles bressol de gestió indirecta

El sindicat continua la seva ofensiva de denúncia de la precarietat laboral, que té una vessant important en els serveis externalitzats de les administracions públiques, i la seva lluita per incrementar els salaris, especialment els més baixos.

més informació »


CCOO s'implica activament en la “Setmana de la reforma horària d'Esplugues”, denuncia les polítiques de liberalització d'horari i aposta per la negociació i l'acord

Participarem a les activitats de la Setmana dels Horaris d'Esplugues, que tindrà lloc del 26 de febrer al 2 de març, i que vol ser una provat pilot per facilitar canvis en l'organització del temps i avançar en la conciliació familiar i personal.

més informació »


CCOO denuncia les males condicions dels lavabos de l'Aeroport del Prat, que posen en perill la salut dels treballadors de la neteja i dels passatgers

El Comitè de Valoriza, empresa encarregada de la neteja de la terminal T1, anuncia mobilitzacions si no es posa remei a aquesta situació.

més informació »


CCOO prepara una ofensiva a la negociació col·lectiva amb l'increment dels salaris com a gran protagonista

L'any 2018 negociarem convenis sectorials que afecten el 70% del total de les persones treballadores a Catalunya.

més informació »


CCOO valora molt positivament la moció aprovada al ple de l'Ajuntament de Viladecans per resoldre la problemàtica del radar a la carretera de la Vila

El radar de la carretera de la Vila, al costat del centre comercial Vilamarina, ha denunciat a 22 conductors de la Mohn amb 27 denúncies, que posa en risc els llocs de treball d'aquests treballadors i treballadores.

més informació »


CCOO organitza una assemblea de delegats i delegades d'empreses que operen a l'aeroport de Barcelona

Demà dimecres, 24 de gener, a les 11.00 hores, amb presència de Javier Pacheco, secretari general del sindicat.

més informació »


Una realitat que volem canviar

Article d'opinió de CCOO d'Educació a la comarca del Baix Llobregat, per Marc Sangüesa, secretari general del sindicat d'Educació de CCOO al territori.

més informació »


Assemblea delegats i delegades CCOO a l'aeroport

Comissions Obreres del territori convoca una assemblea de delegats i delegades de CCOO d'empreses que tenen la seva activitat i operen a l'Aeroport de Barcelona - El Prat. El proper dia 24 de gener a les 11. hores a la sala de la Renfe de la Terminal 2, de l'aeroport.

més informació »


CCOO denuncia improvisació en la posada en marxa del departament mixt de la unitat de mòdul semiobert del Centre Penitenciari Brians 1

Manca de regulació.

més informació »


Nou vocabulari en català: 'Dones i món del treball'

Aquest material recull 35 termes que tenen el denominador comú de la relació dones-treball, amb la corresponent definició i la traducció a altres llengües, en concret al castellà i a l'anglès.

més informació »


Jornada: "Què fa el sindicat a les mútues?"

La Unió Intercomarcal de CCOO organitza una jornada de salut laboral el proper 19 de gener a les 9.30 hores, sobre el paper de les mútues i l'ICAM en el seguiment de les malalties comunes i professionals.

més informació »


Exposició CCOOmics

En el marc de l'exposició CCOOmics (del 15 al 26 de gener del 2018) es farà la presentació el proper dia 18 de gener a les 18 hores de la novel·la gràfica 'Esperaré siempre tu regreso', sobre els records d'un supervivent de Mauthausen.

més informació »


"Les tres xemeneies: passat, present i futur", programa número 247 de CCOO a Televisió de Catalunya

Programa emès el dissabte 13 de gener de 2018 pel Canal 33.

més informació »


CCOO i UGT convoquen mobilitzacions del sector de neteja d'edificis i locals de Catalunya a causa de la dilatació i el bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu

Davant la situació de bloqueig a la negociació del Conveni Autonòmic del Sector de Neteja d'Edificis i Locals de Catalunya, CCOO i UGT convoquem assemblees de delegats i delegades el dia 10 de gener, així com concentracions de treballadors i treballadores per al dia 17 de gener

més informació »


Finalitza la campanya "CAP NEN I NENA SENSE JOGUINA" de forma molt satisfactòria

CCOO del Baix Llobregat ha recollit un nombre molt important, significatiu de joguines i material escolar a la seva seu de Cornellà, que va acabar el dimecres 20 de desembre de forma molt satisfactòria.

més informació »


Vols tenir un cotxe nou a partir de 200,58 € al mes?

CCOO i SEAT han arribat a un acord per oferir en renting diversos cotxes al conjunt d'afiliats i afiliades del sindicat! El Rènting ofereix una solució de mobilitat que permet gaudir del vehicle mitjançant una quota mensual que inclou tots els serveis associats al seu ús: manteniment, avaries, assegurança, canvi de pneumàtics, etc.

més informació »


La Comissió Executiva de CCOO al territori us desitja unes bones festes i un bon any 2018

Desitgem que el 2018 ens porti més convivència i cohesió social en la diversitat i menys precarietat, pobresa i desigualtat social.

més informació »


El comitè d'empresa de la Federació Catalana de Tennis denuncia la falta d'interès i transparència de l'Ajuntament de Cornellà sobre el futur d'aquesta entitat esportiva

Plantilla de 40 treballadors i treballadores.

més informació »


Avui últim dia de la campanya "cap nen ni nena sense joguina"

Moltes gràcies a tots i totes per fomentar la solidaritat obrera i popular, que és part de la tradició i dels valors del moviment sindical i concretament de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf.

més informació »


CCOO valorem molt positivament la decisió de SEAT de fer noves contractacions, que consolida la línia d'ocupació estable i de qualitat dels últims anys

L'empresa anuncia la contractació indefinida de 150 treballadors i treballadores provinents d'empreses de treball temporal.

més informació »


Conflicte nacional i conflicte social: diàleg, negociació i consensos

Article d'opinió de Josep M. Romero, secretari general CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, molt satisfets amb la signatura del manifest "Els agents socioeconòmics a favor de consolidar el progrés econòmic i social" que vam impulsar amb AEBALL, PIMEC i UGT, i que vam presentar el 27 de novembre a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

més informació »


Calendari laboral i festes laborals per al 2018

L'any 2018 inclourà 13 festes d'àmbit català, a les quals els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals.

més informació »


CCOO denuncia a Inspecció de Treball la cadena Hooters per discriminació sexista en les seves ofertes laborals davant la recent obertura a Castelldefels

CCOO de Catalunya, mitjançant la seva Federació de Serveis, ha denunciat a Inspecció de Treball que investigui les característiques de les ofertes laborals de la cadena Hooters davant la seva obertura a Castelldefels. La cadena Hooters és molt coneguda als EUA amb el sobrenom de breastaurant (restaurant de les mamelles) i ha iniciat la seva activitat a Castelldefels el passat 17 de novembre. La cadena, molt polèmica i acusada de tracte sexista a les seves treballadores, es vanagloria d'oferir beguda i menjar mitjançant cambreres amb pantalons curts i bons escots.

més informació »


Eleccions al Parlament de Catalunya

El dijous 30 de novembre, CCOO de Catalunya ha presentat públicament el seu document de propostes del sindicat davant les eleccions al Parlament de Catalunya, del 21 de desembre. Al mateix temps, també ha editat un full informatiu, en català i castellà, que recull els drets dels treballadors i les treballadores durant aquell dia.

més informació »


La Indústria 4.0. i el Pacte Nacional per a la Industria al Baix Llobregat

El passat dijous 23 de novembre, CCOO del Baix Llobregat va organitzar unes jornades sobre l'impacte de la Indústria 4.0 i mesures del Pacte Nacional per a la Indústria de Catalunya a la comarca, amb una notable participació sindical i d'assistència de públic. Una jornada que es dividia en dues parts, una primera d'exposició i explicació del contingut del PNI, i una segona part de treball en diferents grups, on amb la participació dels delegats i delegades assistents es van elaborar propostes que CCOO vol estudiar per la seva negociació amb la resta d'agents socials, econòmics i administracions.

més informació »


CCOO d'Indústria donem suport a les reivindicacions dels treballadors i treballadores d'Unilever en defensa de l'ocupació i de les plantes

Comunicat del Comitè Europeu d'Unilever.

més informació »


Principi d'acord a Alstom Manteniment

Objectiu complert: el conveni col·lectiu manté drets i millora salaris.

més informació »


Presentació del manifest dels agents socioeconòmics del Baix Llobregat pel progrés econòmic i social

Dilluns, 27 de novembre, a les 11 hores, a la seu del Consell Comarcal a Sant Feliu de Llobregat.

més informació »


El Fòrum Social del Baix Llobregat aposta per la democràcia, la convivència i la cohesió social

Format per entitats socials, sindicats i organitzacions d'esquerra més representatives de la comarca.

més informació »


Desconvocada la manifestació dels treballadors/es a l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui

En defensa del dret de negociació col·lectiva.

més informació »


CCOO de Seat renova els òrgans de direcció i aprova el Pla de treball per als propers 4 anys

Rafa Guerrero encapçala la nova Comissió Executiva Intercentres, que va sortir escollida en la 8a Conferencia de CCOO del Grup Seat, celebrada el dissabte 18 de novembre. La nova direcció té per davant l'objectiu de créixer i passar a l'ofensiva per afrontar els reptes de futur del sector de l'auto.

més informació »


La Indústria 4.0. i el Pacte Nacional per a la Industria al Baix Llobregat

Amb la voluntat de desenvolupar i treballar el Pacte Nacional per la Industria al Baix Llobregat, des de CCOO hem convocat unes jornades el pròxim 23 de novembre a les 9,30 h, al local del sindicat a Cornellà de Llobregat (carretera d'Esplugues, 68, sala d'actes).

més informació »


Acte en record de l'històric sindicalista Cipriano García

Dilluns, 20 de novembre, a les 18 hores, al Castell de Castelldefels.

més informació »


CCOO us convida a la presentació del Club de lectura COCOS

CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf us convida a la presentació del Club de lectura COCOS, un espai cultural de participació i lectura compartida. El proper 16 de novembre comptarem amb Luis Campo (biografia) amb qui comentarem la seva obra: 'Barcelona zona cero'.

més informació »


Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dimecres, 15 de novembre, a Girona i Vilafranca del Penedès.

més informació »


CCOO marca a Cornellà la seva posició davant la situació política catalana

El passat divendres 3 de novembre va tenir lloc una assemblea a la sala d'actes de CCOO del Baix Llobregat, a Cornellà de Llobregat, on van participar més de 250 delegats i delegades del sindicat, per explicar la posició del sindicat davant la situació política, social i laboral catalana.

més informació »


Després de 19 mesos de negociació, CCOO de Mohn signa el conveni col·lectiu

Després de mesos de negociació, s'ha arribat a un acord satisfactori i ratificat pel conjunt de la plantilla de Mohn, empresa que es dedica al transport de viatgers amb autobusos urbans.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Vilanova i la Geltrú sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Dilluns, 13 de novembre, a les 18 hores, a la seu del sindicat a Vilanova.

més informació »


“Protocols per la prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i per raó de sexe”

El pròxim dimecres 15 de novembre a les 9.30h, a la sala d'actes de CCOO Cornellà de Llobregat (Crta. d'Esplugues , 68), el sindicat organitza un taller “Protocols per la prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i per raó de sexe”.

més informació »


Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dimecres, 8 de novembre, a Badalona, Manresa i Igualada.

més informació »


Vaga a Alstom Manteniment del 7 al 12 de novembre per exigir un conveni digne

Davant la ruptura de les negociacions del conveni amb la direcció de l'empresa, els treballadors i treballadores d'Alstom Manteniment mantenen la vaga del 7 al 12 de novembre i les mobilitzacions per exigir un conveni que garanteixi unes condicions laborals dignes i una ocupació estable. Els centres de treball d'Alstom manteniment de la província de Barcelona, que tenen com a principals clients Metro, Tram i Renfe, han convocat diverses concentracions, coincidint amb la vaga convocada.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Cornellà sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà divendres, 3 de novembre, a les 12.15 hores, a la seu del sindicat a Cornellà.

més informació »


Assemblees sobre la situació política, social i laboral a Catalunya

CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf ha decidit convocar diverses assemblees de delegats i delegades que es faran per tot el territori per explicar la posició del sindicat, en el marc de la situació política, social i laboral que es viu a Catalunya.

més informació »


Vaga a Alstom Manteniment per exigir un conveni digne i una ocupació estable

Davant el bloqueig de les negociacions del conveni, després de mesos d'infructuoses negociacions, i les intencions de la multinacional d'introduir retallades en les condicions laborals de la plantilla, s'han convocat nou jornades de vaga de 24 hores previstes per al 26 i 27 d'octubre i del 6 al 12 de novembre.

més informació »


No trenqueu la cohesió social

Un cop trencat el contracte social a països del primer món amb la crisi, la destrucció de milions de llocs de treball i les retallades han fet créixer les desigualtats i han fet augmentar la pobresa.

més informació »


Acte al paranimf de la UB per trobar vies de diàleg

L'acte porta per lema 'Busquem l'entesa a través del diàleg', tindrà lloc el dilluns 23 d'octubre, a les 12.00 hores, al Paranimf de la Universitat de Barcelona, i té per objectiu trobar vies de diàleg i fugir de posicions extremes.

més informació »


CCOO es concentra per la recuperació salarial i l'ocupació de qualitat

Dimarts 17 d'octubre, davant la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


Llibertat Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Suport a les mobilitzacions del dimarts 17 d'octubre.

més informació »


CCOO lamenta la mort de la companya Esperança Pallàs

CCOO lamenta la mort de la companya de la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya, Esperança Pallàs, a causa d'una llarga malaltia.

més informació »


Resolució del Consell Nacional de CCOO de Catalunya del dimecres 11 d'octubre de 2017

Amb el títol "El diàleg i la negociació política són la solució a la situació actual a Catalunya".

més informació »


Concentració per a la recuperació salarial, l'ocupació de qualitat i la garantia de les pensions i el seu poder adquisitiu

El 17 d'octubre del 2017, a les 12.45 h, tindrà lloc una concentració de delegats i delegades de CCOO de Catalunya, en què intervindrà Javier Pacheco, secretari general del sindicat.

més informació »


CCOO proposa una doble negociació que canalitzi una sortida política a la situació de Catalunya

Assumim la nostra responsabilitat davant el poble català, els drets de ciutadania i la cohesió social; donem una oportunitat a la sortida negociada del conflicte.

més informació »


CCOO alerta que Catalunya segueix amb uns nivells d'atur inacceptables, contractació inestable i una alta desprotecció de les persones treballadores

Les dones continuen sent les oblidades en aquesta lenta i precària recuperació del mercat de treball.

més informació »


CCOO en el marc de la Taula per la Democràcia convoca concentracions a les capitals de comarca per l'aturada de país del 3-O

En el marc de la jornada d'aturada de país, avui 3 d'octubre, la Taula per la Democràcia (de la qual forma part CCOO de Catalunya), convoca concentracions de rebuig a l'actuació violenta i desproporcionada de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil arreu del país i en defensa dels drets i les llibertats cíviques i democràtiques.

més informació »


Declaracions de Javier Pacheco sobre l'aturada de país del 3 d'octubre

Fetes a Barcelona en roda de premsa el dilluns 2 d'octubre de 2017.

més informació »


La Taula per la Democràcia crida al conjunt de la societat catalana a mobilitzar-se

Les entitats integrants de la Taula per la Democràcia condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l'Estat per intentar impedir el referèndum de l'1 d'octubre.

més informació »


La direcció del Sindicat acorda una nova forma més eficient d'organitzar els recursos sindicals a l'Aeroport de Barcelona – El Prat

Després del procés congressual, avui divendres, s'ha celebrat el primer Consell de la Unió Intercomarcal de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf, que ha aprovat per unanimitat l'informe de context del secretari general, Josep M. Romero, que ha fet una anàlisi detallada dels reptes sociolaborals i polítics que afronta el sindicat els propers mesos. S'han ratificat les responsabilitats executives de la unió intercomarcal, s'han aprovat les línies estratègiques del pla de treball i s'ha fet un repàs de l'estat del projectes endegats i dels que s'han de posar en marxa durant aquest últim trimestre del 2017. Destaquem, entre tots aquests projectes, el de posar en marxa una nova fórmula organitzativa a l'Aeroport Barcelona - El Prat.

més informació »


CCOO anima a participar al Festival Esperanzah!

Es un festival organitzat a la comarca del Baix Llobregat – El Prat i ja referència al món dels festivals de músiques del món i especialment de totes aquelles músiques, persones, grups, ONG's, empreses o col·lectius compromesos amb la convicció que un altre món és possible i necessari.

més informació »


CCOO fa un reconeixement al compromís i la militància dels afiliats i afiliades de Roca Sanitario

Coincidint amb la celebració del centenari de Roca Sanitario, la secció sindical de CCOO en aquesta empresa ha fet un reconeixement al compromís i a la militància dels seus afiliats i afiliades a l'empresa, amb un acte que va tenir lloc el passat 15 de setembre.

més informació »


CCOO organitza a Cornellà un debat sobre la perllongació del tramvia al Baix Llobregat

Demà divendres, 22 de setembre, a les 9.30 hores, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

més informació »


La Federació de Serveis a la Ciutadania, amb els delegats de CCOO d'EUROHUECO

L'empresa del sector de gràfiques està tenint una actitud antisindical amb els nostres delegats. Aquest estan defensant els drets laborals i sindicals del conjunt de la plantilla, i la direcció de l'empresa, amb la complaença del sindicat majoritari al comitè, qüestiona i sanciona els delegats de CCOO.

més informació »


CCOO fa un reconeixement al compromís i a la militància dels afiliats i afiliades de Roca Sanitario

Coincidint amb la celebració del centenari de l'empresa, la Secció Sindical de CCOO de Roca Sanitario vol fer un reconeixement al compromís i a la militància dels seus afiliats i afiliades, especialment aquells que fa més de 25 anys que estan afiliats al sindicat. Per aquesta raó ha organitzat un acte aquest divendres, 15 de setembre, a partir de les 18 h, al Parc Arqueològic Mines de Gavà (c. de Jaume I, 7), en el decurs del qual se'ls lliurarà una insígnia de plata de CCOO.

més informació »


El sindicat d'Educació de CCOO fa una valoració de l'inici de curs al Baix Llobregat

Avui dimecres, 13 de setembre, a les 11,00 hores, el sindicat intercomarcal d'Educació de CCOO ha presentat en roda de premsa el nou curs, 2017-2018.

més informació »


Manifest i actes amb motiu de l'11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

Actes d'ofrenes florals amb la participació CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf

més informació »


CCOO i UGT reclamen a la patronal de la seguretat privada un posicionament valent per acordar un nou conveni col·lectiu

Davant el laude imposat en el conflicte d'Eulen, CCOO estudia jurídicament posar una demanda contra l'actuació del Govern de l'estat per vulneració dels drets de vaga i de negociació col·lectiva.

més informació »


CCOO lamenta la mort de Montserrat Avilés, històrica advocada laboralista compromesa amb els drets i les llibertats dels treballadors i les treballadores

CCOO lamenta profundament la mort de l'advocada laboralista Montserrat Avilès, molt vinculada a la història del nostre sindicat i compromesa amb la defensa dels drets i les llibertats dels treballadors i les treballadores del nostre país.

més informació »


CCOO de Catalunya convoca a la manifestació ciutadana #NoTincPor. Dissabte 26 d'agost. 18 hores.

La manifestació començarà a les 18 hores, i recorrerà la distància que va des dels Jardinets de Gràcia fins a Plaça de Catalunya.

més informació »


CCOO de Catalunya mostra el seu rebuig més enèrgic contra la barbàrie terrorista que ha tornat a colpejar Barcelona i traslladem el nostre suport a les víctimes i les seves famílies

CCOO de Catalunya vol mostrar el seu rebuig més enèrgic contra els autors del terrible atemptat terrorista que ha tingut lloc al centre de Barcelona i que ha provocat un gran nombre de morts i ferits.

més informació »


CCOO DE CATALUNYA DENUNCIA QUE EL GOVERN DE L'ESTAT ESTÀ ATEMPTANT GREUMENT CONTRA L'EXERCICI DEL DRET DE VAGA DEL PERSONAL DE SEGURETAT DE L'AEROPORT DE BARCELONA

L'alerta terrorista no és creïble amb un servei que ha estat privatitzat precaritzant les condicions laborals del personal de seguretat

més informació »


CCOO denuncia l'actitud de fustigació de la direcció d'EUROHUECO contra els representants sindicals

Ple suport a la Secció Sindical i posició ferma en defensa de les condicions de treball, sense cedir a les pressions empresarials.

més informació »


CCOO considera l'accident mortal a la benzinera a Sant Sadurní d'Anoia una conseqüència de no seguir amb rigor les mesures de seguretat i la subcontractació en cadena

Detenció del gerent de l'empresa de manteniment per l'accident del passat 30 de maig.

més informació »


XV Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas

Divendres 8 i dissabte 9 de setembre del 2017 al Masnou.

més informació »


Acord sobre el conveni col·lectiu del Grup Freixenet

CCOO d'Indústria valorem positivament l'acord, que es va assolir ahir, després de deu mesos d'intenses negociacions, ja que garanteix el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i habilita el dret de la representació de les plantilles de participar en la discussió i elaboració d'un pla industrial de futur per al grup. Aquest conveni afecta les empreses del Grup Freixenet següents: Freixenet, Castellblanch, Segura Viudas i René Barbier.

més informació »


La direcció de CCOO al territori visita l'aeroport de Barcelona - el Prat per coordinar l'activitat sindical

Una delegació important de la direcció del sindicat de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf ha fet una visita a l'aeroport de Barcelona - el Prat per estructurar la coordinació sindical en aquesta infraestructura.

més informació »


CCOO alerta que l'Anoia és la segona comarca de Barcelona amb una menor taxa de cobertura per atur

En el marc d'un informe sobre mercat de treball, llars i desprotecció social a la província de Barcelona, CCOO alerta que l'Anoia es la segona comarca de Barcelona amb una menor taxa de cobertura per atur.

més informació »


CCOO manifesta el seu condol per la mort del sergent de la policia local de Gavà

CCOO lamenta la mort i es solidaritza amb la familia i l'ajuntament de Gavà

més informació »


CCOO rebutgem la retallada salarial a Electra Molins

CCOO rebutgem la retallada salarial que planteja Electra Molins, que en ple període de vacances ha presentat un article 41 per rebaixar els salaris de la plantilla. CCOO exigim a la direcció de l'empresa que retiri aquesta mesura i la instem a reunir-se al setembre, un cop finalitzades les vacances d'estiu, per valorar la situació i trobar una sortida negociada.

més informació »


L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès signa el conveni col·lectiu

Un any i mig després d'iniciar les negociacions, aquest passat divendres dia 14 de juliol, la secció Sindical de CCOO, juntament amb altres sindicats, van signar el Conveni Col·lectiu per al personal laboral i l'Acord de Condicions per al personal funcionari de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb vigència fins al 31 de desembre del 2019.

més informació »


CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf considera una gran oportunitat el desenvolupament del Pacte Nacional per a la Indústria al territori

Aposten per la creació d'una taula de concertació a cadascuna de les quatre comarques per concretar una nova fase de reindustrialització al territori

més informació »


Coneixes la Garantia Juvenil? Saps que a CCOO comptem amb un equip d'impulsors del programa?

Des del passat mes de gener, Acció Jove – Joves de CCOO, compta amb quatre impulsors i impulsores de la iniciativa europea Garantia Juvenil, repartits pel territori (Comarques gironines, Vallès Oriental - Maresme - Osona, Vallès Occidental - Catalunya central, i Barcelona).

més informació »


Valoració conjunta del curs 2016-2017 del Fòrum Social del Baix Llobregat

12 de juliol de 2017.

més informació »


CCOO es mobilitza arreu de l'Estat per exigir a Aena que no divideixi els punts de venda de l'hostaleria dels aeroports

Concentració demà divendres, 14 de juliol, a les 11 hores, a la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona.

més informació »


CCOO exigeix garanties per a l'ocupació i les condicions laborals davant la compra de Pronovias per BC Partners

Aquest dilluns la direcció de San Patrick, propietària del Grup Pronovias, va informar el comitè d'empresa de l'inici del procés de venda de la companyia al fons inversor BC Partners. CCOO exigeix a la direcció de la companyia que en aquest procés es garanteixin els llocs de treball i una ocupació digna, de qualitat i amb drets, així com el manteniment de les condicions laborals.

més informació »


CCOO ES MOU

Els passats 29, 30 de juny i 1 de juliol va tenir lloc a Madrid l'11è congrés de CCOO, que culminava els mesos d'intens debat sindical que l'han precedit.

més informació »


Persecució sindical a Rima-Bus

Persecució sindical a Rima-Bus

més informació »


CCOO considera insostenible la posició que AENA manté en el conflicte dels bars i restaurants de l'aeroport

La licitació de la gestió de les unitats de la restauració dels aeroports es realitza a través de concursos públics per part d'AENA. Per tant li correspon a AENA fixar l'establiment de les condicions socioeconòmiques que hauran de ser assumides per l'empresa adjudicatària i que figurin en els plecs de concessió.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Cornellà amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dijous, 22 de juny, a les 10.30 hores, a la seu del sindicat (Ctra. d'Esplugues, 68).

més informació »


Acte conjunt a Sant Boi de Llobregat contra la repressió sindical

Dilluns, 19 de juny, a les 17 hores, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

més informació »


S'arriba a un acord sobre el Conveni col·lectiu de Damm

L'acord del conveni, que tindrà una vigència de quatre anys (2017-2020) recull algunes de les principals reivindicacions dels treballadors i treballadores en matèria de flexibilitat i conciliació amb la vida familiar, així com altres millores socials, com l'ampliació del permís per a visites mèdiques, i en matèria d'igualtat.

més informació »


'Lluita digital' 271. CCOO continua a l'ofensiva i es mobilitza per la negociació col·lectiva, l'ocupació de qualitat i els drets socials

En aquest número parlem de l'ofensiva de CCOO el 14-J, la campanya d'Alerta feminista contra les violències masclistes, el compliment de l'Acord sobre la renda garantida de ciutadania i el congrés de CCOO d'Espanya, entre d'altres temes.

més informació »


CCOO participarà a la manifestació que organitza el Fòrum Social del Baix Llobregat sota el lema "LA SALUT ÉS UN DRET I EL VOLEM EXERCIR"

Perquè la salut no és negoci, és el nostre dret i el volem exercir!! 14 de juny CCOO PARTICIPARÀ A LA MANIFESTACIÓ QUE ORGANITZA EL FÒRUM SOCIAL DEL BAIX LLOBREGAT SOTA EL LEMA: LA SALUT ÉS UN DRET I EL VOLEM EXERCIR, a les 18 hores a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i acabarà al CUAP de Sant Ildefons de Cornellà.

més informació »


L'Àmbit LGTBI de CCOO participa al GayPride de Sitges

Diumenge, 11 de juny de 2017.

més informació »


CCOO participa a la trobada-debat "El dret a la salut al Baix Llobregat"

Amb la participació de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf, el Fòrum Social del Baix Llobregat i Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat van organitzar el dimecres 7 de juny la trobada - debat: "EL DRET A LA SALUT AL BAIX LLOBREGAT"

més informació »


CCOO lamenta profundament l'accident laboral ocorregut a Sant Sadurní, on ha mort un treballador i un altre ha resultat ferit greu

Condol als familiars i companys.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Codorniu ratifiquen el principi d'acord sobre l'ERO

CCOO d'Indústria de Catalunya informa que els treballadors i treballadores de Codorniu han ratificat el principi d'acord sobre l'ERO, assolit dilluns a la nit, per una amplíssima majoria.

més informació »


La Xarxa d'Acció Solidària (XAS) inicia la cinquena campanya de recollida de material escolar

Entre l'1 de juny i la tercera setmana de setembre.

més informació »


CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf organitza un acte molt emotiu

El passat divendres 26 de maig va tenir lloc a CCOO de Cornellà un acte en record del 40è aniversari dels fets d'Atocha, i també un homenatge als despatxos laboralistes que van fer una important tasca impagable al moviment obrer i veïnal del Baix Llobregat.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord assolit a Codorniu

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament l'acord, ja que ha permès una reducció important del nombre de persones afectades per l'expedient, preveu l'aplicació de mesures no traumàtiques i una millora de les indemnitzacions. Aquest principi d'acord haurà de ser ratificat pels treballadors i treballadores de tots els centres afectats, en l'assemblea que es farà aquest dimecres al matí a la fàbrica de Sant Sadurní.

més informació »


Assolit un principi d'acord a Codorniu

La direcció i els comitès d'empresa de Codorniu acaben d'arribar a un principi d'acord sobre l'expedient que haurà de ser ratificat aquest dimecres en assemblea pels treballadors i treballadores de tots els centres afectats.

més informació »


CCOO organitza un acte en record del 40è aniversari de la massacre dels advocats d'Atocha

Demà divendres, 26 de maig, a les 18 hores, a la seu de CCOO a Cornellà.

més informació »


Desconvocada la jornada de vaga del 25 de maig a Codorniu

En la reunió de mediació de vaga celebrada avui a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, la direcció de Codorniu ha plantejat unes propostes que suposen un petit avanç, tot i que encara insuficient per arribar a un acord. Davant d'aquest gest, els comitès d'empresa del grup Codorniu han decidit desconvocar la jornada de vaga prevista per aquest dijous, 25 de maig.

més informació »


CCOO, UGT i USO anuncien mobilitzacions als aeroports per la creació d'ocupació i la millora en les condicions laborals

CCOO, UGT i USO han comunicat a la direcció de l'empresa que iniciaran una campanya de mobilitzacions d'intensitat creixent, des d'aquesta data fins a l'estiu, si per part de les empreses del grup Aena no s'obre un procés negociador que abordi les necessitats d'ocupació, recuperació de drets laborals, conciliació laboral i familiar i millores salarials, acords a l'evolució econòmica de l'activitat als aeroports

més informació »


CCOO organitza un acte en record del 40è aniversari de la massacre dels advocats d'Atocha

Divendres, 26 de maig, a les 18.00 h a la seu del sindicat a Cornellà, CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia – Garraf organitza “Acte d'homenatge 40è Aniversari de la massacre d'Atocha i als despatxos laboralistes del Baix Llobregat”

més informació »


Els comitès de Codorniu anuncien mobilitzacions contra l'ERO

CCOO d'Indústria denuncia l'actitud i la poca voluntat que està manifestant la direcció del grup Codorniu en la negociació de l'expedient, que manté unes propostes del tot insuficients i que no permeten avançar cap a mesures alternatives no traumàtiques. Davant d'aquesta situació, els comitès d'empresa de Codorniu convoquen vaga a l'empresa per als propers dies 25 i 31 de maig.

més informació »


CCOO i UGT del Baix Llobregat reivindiquen participar en la transformació de l'autovia B-23 per fer-la més segura i sostenible

Propostes per reduir el impactes ambientals d'aquesta via.

més informació »


CCOO participarà a l'acte d'homenatge als regidors honoraris Cano i Cerdán

Una representació de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf participarà a l'acte d'homenatge que divendres 5 de maig, a les 19.30, a l'Auditori del Centre Cultural de Sant Ildefons. L'Ajuntament de Cornellà nomenarà regidors honoraris els dirigents sindicals de CCOO traspassats José Cano i Esteban Cerdán.

més informació »


RIMA-BUS ACOMIADA ELS DOS MEMBRES DEL COMITÈ D'EMPRESA DE CCOO

CCOO denuncia la persecució sindical de l'empresa RIMA-BUS amb una CONCENTRACIÓ de protesta aquest divendres 5 de maig a les 6.00 hores del matí en la porta de l'Hotel Tryp Barcelona Aeropuerto (el principal hotel al que dona servei), al Parc de Negocis Mas Blau II, Plaça Pla de l'Estany, 1-2, del Prat de Llobregat, i exigeix a l'empresa la readmissió immediata dels treballadors acomiadats i que rectifiqui en la seva actitud antisindical.

més informació »


CCOO d'Indústria i CCOO de Codorniu i Freixenet exigeixen la constitució d'una mesa sectorial del cava

Les seccions sindicals de CCOO dels grups Codorniu i Freixenet, juntament amb la federació CCOO d'Indústria de Catalunya, van aprofitar les manifestacions de l'1 de Maig per reivindicar la constitució d'una mesa sectorial del cava a Catalunya, amb la participació de sindicats, patronals i Administració, per posar fil a l'agulla per resoldre els problemes que afecten el sector.

més informació »


Maig de la Cultura i el Treball 2017

En el marc del Maig de la Cultura i el Treball 2017, CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, ha organitzat una sèrie d'activitats culturals que tindran lloc fins al 30 de maig.

més informació »


Acte central Primer de Maig

Dintre dels actes del 1r de Maig d'enguany, el dijous 27 d'abril a les 17:00h a la sala d'actes de CCOO a Cornellà, l'Aula Garcia Nieto es va presentar la projecció del documental "El Cinturón Rojo".

més informació »


1 de Maig de 2017

Amb el lema 'Ocupació estable, salaris justos, + drets socials' CCOO de Catalunya celebrarà l'1 de Maig d'enguany.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet manifesta el seu suport als treballadors i treballadores de Codorniu

La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet ha fet una resolució en la qual manifesta el seu suport i solidaritat al conjunt de treballadors i treballadores de Codorniu, davant de l'ERO plantejat per la Direcció General de Codorniu. Així mateix, es posa a disposició de la Secció Sindical de CCOO del Grup Codorniu en allò que necessiti per afrontar aquesta dura situació.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO anunciat per Codorniu, que afectaria un centenar de treballadors

CCOO exigeix a Codorniu que retiri les mesures plantejades i insta l'equip directiu de l'empresa a assumir les responsabilitats derivades de la seva mala gestió.

més informació »


CCOO celebra el Dia de la Visibilitat Lèsbica 2017

Dimecres, 26 d'abril.

més informació »


Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball: la precarietat ens fa mal

Aquest 28 d'Abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, CCOO i UGT recordarem les persones treballadores que van morir, o van perdre la salut per guanyar-se la vida, i ens comprometem a lluitar durant la resta de l'any per posar fi a la precarietat, a la desigualtat i a les injustes condicions de treball que es troben al darrere dels accidents i de les malalties professionals.

més informació »


Els dies 11 i 12 d'abril, vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills

Al conjunt de l'Estat.

més informació »


Vaga dels treballadors i treballadores de la restauració de l'Aeroport del Prat en defensa dels seus llocs de treball

Manifestació demà divendres, 7 d'abril, a les 11.00 hores, a la Font de Canaletes, a les Rambles de Barcelona.

més informació »


Es posposa l'embargament judicial de les naus de SM Pack Ibérica a la Granada del Penedès

CCOO valorem positivament l'acord al qual han arribat aquest matí la direcció de l'empresa i el banc per posposar el llançament judicial per mirar de trobar una solució al conflicte obert, ja que es garanteix la continuïtat dels llocs de treball.

més informació »


CCOO organitza la jornada reflexiva "INNOVACIÓ I EQUITAT EN EL SISTEMA EDUCATIU CATALÀ?”

CCOO d'Educació organitza dimecres, 29 de març, la jornada reflexiva “Innovació i equitat en el sistema educatiu Català?”, a partir de les 17.30 hores a la sala d'actes de CCOO a Cornellà de Llobregat (Ctra. d'Esplugues, 68).

més informació »


CCOO demana a SM Pack Ibérica, al banc i al jutjat que busquin una solució que permeti garantir els llocs de treball

CCOO demana al jutjat que es posposi l'execució del llançament judicial previst per al dia 28 de març, ja que en cas de fer-se efectiu, els 37 treballadors de SM Pack Ibérica es quedarien al carrer. Així mateix, CCOO exigeix a la direcció de l'empresa i a l'entitat bancària que s'asseguin a negociar per tancar un acord que permeti garantir la continuïtat de l'activitat productiva i dels llocs de treball.

més informació »


CCOO dóna suport als treballadors de l'empresa DTA que han perdut el seu lloc treball

CCOO manifesta el seu suport i solidaritat als 8 treballadors de l'empresa DTA que han perdut el seu lloc de treball arran del canvi de contracta dels serveis auxiliars dels tallers de Renfe de Vilanova i la Geltrú. CCOO està fent gestions amb Renfe i les seves adjudicatàries per trobar una solució per recol·locar aquests 8 treballadors, que tenen experiència i coneixen perfectament els processos de treball del sector.

més informació »


S'aproven tres resolucions al 2n Congrés de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf

En el transcurs del segon congrés de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, celebrat a Cornellà de Llobregat el passat 9 de març, s'han aprovat per unanimitat tres resolucions

més informació »


Josep Maria Romero Velarde, escollit secretari general de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès-Anoia i Garraf

El 9 de març l'única candidatura encapçalada per en Josep Maria Romero Velarde, actual secretari d'organització i recursos de CCOO de Catalunya i persona vinculada al Baix Llobregat, ha estat escollit secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf, amb un 89% de suport.

més informació »


CCOO i UGT demanen a AENA que replantegi la sortida a concurs de la restauració aeroportuària en l'Aeroport de El Prat

Comunicat de premsa estatal conjunt de CCOO i UGT sobre el conflicte de la restauració en l'Aeroport de El Prat

més informació »


Segon congrés de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf

Demà dijous, 9 de març, a les 9.00 hores, a l'Auditori de Cornellà.

més informació »


Oferta formativa: cursos subvencionats per a treballadors i treballadores

La Fundació Paco Puerto us ofereix la seva oferta formativa amb cursos subvencionats, durant els mesos de febrer, març i abril. Els cursos s'adrecen dirigits a treballadors i treballadores ocupats.

més informació »


CCOO valora l'estabilitat a l'ocupació i la important inversió al centre de Seat Componentes del Prat de Llobregat

El Grup Volkswagen hi adjudica la nova caixa del canvis MQ281.

més informació »


CCOO de Catalunya reivindica un impuls decidit de l'L9 sud del metro de Barcelona per als usos laborals i l'obertura integral de les estacions de l'L10

Per a CCOO de Catalunya, l'L9 Sud ha permès accedir de manera més sostenible i segura a importants punts d'activitat, com la Zona Universitària, polígons industrials (Pedrosa, Zona Franca i altres del Prat de Llobregat) o l'aeroport i el seu voltant, on tenen els seus llocs de treball milers de persones.

més informació »


Álvaro Muñoz, reelegit secretari general de CCOO d'Indústria del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf

Un total de 168 delegats i delegades dels sectors d'Indústria de les 4 comarques han participat en el 2n congrés de CCOO d'Indústria del Baix Llobregat, celebrat el 9 de febrer a Cornellà de Llobregat, i han aprovat per unanimitat tant l'Informe de balanç com el Pla d'acció, i també per amplíssima majoria les candidatures als òrgans de direcció, que encapçala Álvaro Muñoz.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya dóna suport al Comitè d'empresa de l'Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi, que denuncia una situació insostenible de col·lapse al servei d'urgències

Necessiten recursos i voluntat política.

més informació »


CCOO convoca vaga indefinida a Groupalia perquè no paga les nòmines

L'empresa de comerç electrònic Groupalia deu dues nòmines a la seva plantilla i l'ha desplaçat a 42 km fins a nous centres de treball sense causa justificada, augmentant així la situació precària en estar obligats a pagar més despeses sense cobrar els salaris.

més informació »


Pla d'acció: 'Defensem drets, guanyem futur. #FemCCOO'

Aquest document en format pla d'acció situa la voluntat col·lectiva dels homes i les dones de CCOO del Baix Llobregat, l'Anoia, l'Alt Penedès i el Garraf d'acordar el desenvolupament pràctic del conjunt de reflexions i propostes que emanen del procés congressual del conjunt de l'organització al nostre territori.

més informació »


Acte commemoratiu de les trascendentals vagues del Baix Llobregat de 1976

1976: La classe treballadora fa possible la democracia. Acte commemoratiu de les trascendentals vagues del Baix Llobregat de 1976

més informació »


CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf convoca el seu 2n Congrés

Després de més de dos anys fem una valoració molt positiva de la nostra fusió intercomarcal, però encara hem de reforçar més el coneixement compartit territorial i sectorial i actuar de manera més cooperativa per tenir millors resultats, més impacte i, sobretot, arribar fins a l'últim racó per ésser més útils a la classe treballadora.

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies