format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Des del 2016 la plantilla s'ha reduït de 350 a 73 persones

Declaració Institucional de l'Ajuntament de l'Hospitalet en suport a les treballadores i treballadors de l'empresa Extel Contact Center


CCOO de l’Hospitalet i el Comitè d’Empresa d’Extel Contact Center han aconseguit el suport necessari perquè aquest 24 de juliol, en el ple de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, s’hagi llegit una declaració institucional que dona suport a les reivindicacions laborals de la plantilla. Totes les forces de l’Ajuntament de l’Hospitalet han donat suport a les reivindicacions laborals i de lluita pel manteniment dels llocs de treball.

Els treballadors i treballadores d’aquesta empresa que presta, entre d’altres, el servei d’atenció en català del 1004 de Telefónica, es troben en lluita pel manteniment dels llocs de treball davant la contínua pèrdua de serveis i la disminució sostinguda de la plantilla: des de l’ERO del 2016 s’han produït diverses subrogacions, no renovacions de contractes eventuals i acomiadaments, que han fet reduir la plantilla de 350 a 73 persones.

Davant aquesta greu situació, s’ha demanat a l’ajuntament: expressar el seu suport per continuar establint les accions necessàries amb els diferents agents implicats per tal de revertir la situació, i garantir els llocs de treball i convertir l’Hospitalet en un referent de l’atenció digital tal com es desprèn del compromís acordat entre Telefónica i l’Ajuntament de l’Hospitalet el 2014.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 24 de juliol de 2019

24/07/2019

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI