format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Divendres, 31 de maig, a l'Hospitalet de Llobregat

CCOO convoca vaga de 24 hores a Extel Contact Center


La plantilla d’Extel Contact Center de l’Hospitalet, que presta el servei de 1004 de Movistar, va acordar en assemblea la convocatòria de vaga davant la contínua pèrdua de serveis i la disminució de la plantilla. Amb el suport de CCOO, la vaga serà aquest divendres, 31 de maig, amb concentració a les 12.00 hores a les portes del centre de treball, a la plaça d'Europa, 17-19, de l’Hospitalet.

Des de l’ERO del 2016 i la modificació substancial de les condicions de treball del 2017, s’han produït diverses subrogacions de plantilla, no renovacions de contractes eventuals i acomiadaments disciplinaris per suposats baixos rendiments i baixes mèdiques, que han fet reduir la plantilla de 350 a 85 persones.

L’empresa acaba de comunicar un altre procés de subrogació d’11 treballadores que havien de cobrir el nou servei previst per a SegurCaixa, i que finalment no es realitzarà des d’Extel.

El sector de contact center és un dels més precaris: al voltant del 70 % de les persones que hi treballen són dones, i d’aquestes la meitat són joves menors de 35 anys; la majoria treballa 30, 25 hores, o menys, amb un salari mitjà d’uns 600-700 euros.

A aquestes precàries condicions s’hi ha de sumar la sobrecàrrega de treball, l’establiment d’objectius inassolibles i la manca de descans o de pausa per anar al lavabo, fet que crea un mal clima laboral i incrementa la càrrega mental de la plantilla.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 29 de maig de 2019

29/05/2019

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI