format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Adequant la plantilla a les necessitats

El Comitè d'Empresa de Nissan signa un acord de conveni col·lectiu


El Comitè d’Empresa i la direcció de Nissan han arribat a un acord de conveni col·lectiu que tindrà vigència fins al 31 de març del 2022.

L’acord estableix la sortida de 600 treballadors i treballadores dels centres de la Zona Franca i Montcada, 450 de les quals a través de prejubilacions, que estableixen un 85 % del salari net i una prima d’indemnització equivalent al 5 % del salari net fins als 63 anys. També hi haurà 50 baixes incentivades en les operacions industrials i als centres esmentats, i la resta correspondran a reestructuracions diverses en altres funcions de la companyia.També s’estableixen uns increments salarials de l’1 % no consolidable per al 2019, un 1 % consolidable per als anys 2020 i 2021, més un 0,5 % no consolidable, respectivament.

En el capítol d’ocupació, la companyia es compromet, durant la vigència del conveni, a adequar la plantilla a les necessitats actuals, en virtut de les propostes plantejades, i a treballar per garantir el nivell d’ocupació existent un cop aplicades les mesures. En cas que calgués fer nous ajustos, aquests es farien per la via de les prejubilacions. En aquest sentit, s’ha compromès a fer una inversió equivalent a 70 milions d’euros per adequar la planta de pintura a la normativa mediambiental vigent.

Des de CCOO de Nissan es valora l’acord assolit des de la perspectiva de continuar treballant per garantir la viabilitat de la planta, exigint un compromís industrial de la companyia que permeti que, amb les mesures acordades, es pugui entreveure un futur exempt d’incerteses i que generi estabilitat.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 de maig de 2019

09/05/2019

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI