format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Destinació d'un 30% de les noves promocions a habitatge assequible

CCOO valora positivament les mesures aprovades ahir per l'Ajuntament de Barcelona que milloren el dret a un habitatge digne


La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar ahir un conjunt d’actuacions (destinació a les noves promocions residencials de l’obligació de destinar un 30% a habitatge assequible, declaració de tot el municipi com a àrea amb dret de tanteig i retracte) en línia amb la possibilitat d’ampliar promoció d’habitatge públic a la ciutat arran d’una iniciativa de diverses entitats socials de la ciutat a les quals felicitem.

Per al sindicat, aquestes decisions van en sintonia amb les nostres demandes per redreçar una greu situació de mancança de l’accés al dret a l’habitatge digne que afecta una part important de la població.

L’habitatge ha de ser considerat un dret fonamental bàsic de ciutadania i una prioritat per totes les administracions si volen realment desenvolupar accions de xoc contra la precarietat social. CCOO defensem una política que garanteixi el dret a l’habitatge digne i l’ús social garantint els recursos suficients per facilitar l’accés, la dació en pagament, l’increment dels parcs d’habitatge públic de lloguer social, la modificació legal de la normativa que regula el lloguer i el foment de la rehabilitació dels habitatges existents, així com una necessària regulació del mercat immobiliari que fomenti també aquestes situacions.

Mesures com les aprovades ahir conflueixen amb la nostra reivindicació que el sector públic també es converteixi en un veritable dinamitzador d’una economia al servei de les persones.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 19 de juny de 2018

19/06/2018

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI