format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Concentració el dia 27 d'abril

Els sindicats comencen mobilitzacions a l'Ajuntament de Barcelona


CCOO considera una ofensa la proposta econòmica que el Govern d’Ada Colau ha posat a sobre de la mesa general de negociació de les condicions de treball del personal al servei de l’Ajuntament de Barcelona.

Fa dos anys que s’està negociant el conveni i CCOO, juntament amb els sindicats UGT i SAPOL, estan reclamant la recuperació del que s’ha perdut des del 2010, la millora de les condicions laborals en matèria de conciliació de la vida familiar i laboral, i l’aplicació de les millores contingudes al II Acord de millora de l’ocupació pública signat el passat 9 de març, en especial la jornada de 35 hores i els increments retributius.

A la reunió d’ahir els sindicats han constatat que el govern municipal no està disposat a negociar un bon conveni per als seus treballadors i les seves treballadores, tot i el superàvit existent, i després de vuit anys de retallades. Per tant, han decidit iniciar mobilitzacions el proper 27 d’abril, amb una concentració a la Plaça de Sant Jaume, de 9.00 hores a 11.00 hores.

Aquesta serà la primera de les moltes mobilitzacions que estan organitzant els sindicats amb representació a la mesa general de negociació, fins que l’Administració es segui a negociar un conveni digne per a la plantilla, ja que no estan disposats a acceptar que els tractin com si no fossin part de la ciutadania.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 18 d’abril de 2018

18/04/2018

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI