format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Demà dimecres, 21 de març, a les 8.45 hores

Les treballadores i els treballadors de la societat comarcal REGESA es concentren davant de l'Ajuntament de Barcelona per defensar els seus llocs de treball


El personal de la societat REGESA està pendent de la decisió política que vulguin adoptar l’Ajuntament de Barcelona i els altres quatre ajuntaments que formen part del govern del Consell Comarcal del Barcelonès (Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet), una vegada coneguda la decisió adoptada pel Consell d’Administració de liquidar REGESA.

La solució per garantir el futur laboral de les 32 treballadores i treballadors depèn, principalment, de l'Ajuntament de Barcelona, amb les repercussions personals i familiars que d'això se'n deriven. El consistori ha de decidir si internalitza o no les persones treballadores de la societat comarcal.

Els treballadors i treballadores protesten perquè el tancament no està justificat, tota vegada que els serveis i tasques que REGESA ha estat prestant durant els darrers 30 anys a la comarca del Barcelonès -quasi majoritàriament per a l’Ajuntament de Barcelona- s’han deixat d’encarregar a la societat bé per concentrar-los en les societats municipals de l’Ajuntament de Barcelona o bé per encarregar-los a externs (cooperatives, fundacions, etc.). Uns serveis i unes tasques que el personal de REGESA, des de la seva creació l’any 1984, està exercint i prestant en una relació permanent que, en els darrers temps i fruit de voluntats i decisions polítiques (que res tenen a veure amb l’exercici professional dels treballadors i treballadores), s’ha intensificat i ha pres caires d’irregularitat per a la plantilla laboral. Actualment, el personal de REGESA continua treballant per a l’Ajuntament de Barcelona a través d’un conveni de prestació de serveis.

Per tot això, reclamen a l’Ajuntament que els subrogui en la seva relació laboral, fet que sembla estar en mans d’una decisió política que vulgui admetre la veritable realitat de la forma en la qual s'està prestant el servei, aprofitant el coneixement i el saber fer del personal de REGESA i corregint la situació del tot irregular de la relació laboral d’aquestes persones treballadores. Així, demà dimecres, 21 de març, es concentraran a les 8.45 hores davant l’Ajuntament de Barcelona, a la plaça de Sant Jaume.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 20 de març de 2018

20/03/2018

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI