format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Aquest dijous, 5 d'octubre, coincidint amb la celebració del judici

Concentració de suport al company Jordi Celdrán, acomiadat per Spark Ibérica


Foto Aquest dijous, 5 d’octubre, coincidint amb el judici per l’acomiadament del company Jordi Celdrán, delegat de CCOO a qui la direcció de Spark Ibérica va extingir el contracte fa tretze mesos, CCOO d’Indústria ha convocat una concentració de suport i acompanyament a la seu judicial per exigir la seva readmissió.

La concentració començarà a les 9.30 h, a les portes de Spark Ibérica (c. de Miguel Hernández, 31, polígon industrial Pedrosa, l’Hospitalet de Llobregat) i hi assistirà una àmplia representació de CCOO, encapçalada pel secretari general de la federació d’Indústria, José Antonio Hernández.

A les 10 h, es farà l’acompanyament fins a la seu de la Ciutat de la Justícia (av. de la Gran Via, 111, l’Hospitalet de Llobregat), on es farà una nova concentració a les 11 hores, coincidint amb l’inici del judici. En aquesta concentració està prevista l’assistència del secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.

CCOO ha manifestat des del primer moment el seu rebuig a la decisió de Spark Ibérica i ha convocat diverses accions i mobilitzacions davant el que considerem una clara actitud antisindical de l’empresa, que vulnera flagrantment els drets fonamentals.

04/10/2017

Afilia't
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI