format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


El secretari general de CCOO de Catalunya denuncia que les polítiques de precarietat laboral en el transport públic afecten la qualitat d'un servei essencial per a la ciutadania

Javier Pacheco fa una crida a la participació de l'assemblea de treballadors i treballadores de Metro de Barcelona


Javier Pacheco, secretari general de CCOO Catalunya, va declarar fa uns dies que el conflicte de Metro de Barcelona s’havia de resoldre ràpidament i sense limitar el dret de vaga, malgrat algunes veus que es començaven a sentir per diferents àmbits de la societat catalana.

Coneguda la proposta mediadora de la Generalitat consensuada per les parts i amb l’acord per unanimitat de sindicats representats a l’empresa, Pacheco fa una crida a la participació a l’assemblea dels treballadors i treballadores de dijous, per reforçar democràticament el treball desenvolupat en la negociació i enfortir la capacitat de mobilització del conjunt de la plantilla de Metro, amb un ampli suport a la proposta consensuada pel comitè d'empresa.

El secretari general de CCOO de Catalunya, per altra banda, denuncia les condicions dels serveis de transport públic que el conjunt d’administracions gestionen. Javier Pacheco considera que s’està incrementant la precarietat de les condicions de treball de les persones que han de garantir la prestació d’un servei essencial per a la ciutadania.

Conflictes com els del treballadors i treballadores del servei de seguretat de l’aeroport, els treballadors i treballadores del Bicing a Barcelona o la falta de seguretat a Renfe Rodalies i Mitja Distància són exemples de les polítiques laborals insuficients per garantir un servei de qualitat a les persones.

Per això Javier Pacheco valora l’esforç dels treballadors i treballadores de Metro per millorar no només les seves condicions de treball, sinó les condicions d’un servei públic essencial com es el transport a Metro.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 26 de juliol de 2017

26/07/2017

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI