format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


La Secció Sindical de CCOO a Metro Barcelona valora positivament la proposta mediadora del Departament de Treball

CCOO crida al conjunt de treballadors i treballadores de Metro Barcelona a participar en l'assemblea de dijous dia 27


La Secció Sindical de CCOO del Metro de Barcelona, en assemblea d'afiliats i afiliades, ha decidit donar suport a la proposta mediadora del Departament de Treball, considerant que és positiva perquè recull bona part de la plataforma reivindicativa.

La proposta consensuada amb el Departament de Treball i treballada amb el Comitè de Vaga obliga la direcció de Metro a complir els acords i convenis, l’Estatut dels treballadors i la Llei de prevenció de riscos laborals. Aconsegueix la recuperació de tasques externalitzades, la reducció de la precarietat contractual i estableix millores en temes de conciliació de la vida laboral i la familiar com horaris, permisos i reduccions de jornada.

El Comitè de Vaga ha decidit per unanimitat portar la proposta a consideració de l’assemblea general de treballadors i treballadores de Metro que ha convocat per al pròxim dijous.

CCOO s’enorgulleix de la lluita que s’ha mantingut, agraeix l’esforç del conjunt de la plantilla de Metro i crida a participar massivament en l’assemblea de dijous.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 25 de juliol de 2017

25/07/2017

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI