format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

A partir d'una iniciativa de la Federació d'Educació de CCOO

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha aprovat una moció per la retirada de l'amiant de l'Institut Llobregat i els seus voltants


Ahir dimarts, 25 d’abril, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat va aprovar per unanimitat una moció, a iniciativa de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya, que demana la retirada de l’amiant de l’Institut Llobregat i els seus voltants.

El text aprovat, seguint les orientacions de CCOO, recull que aquest centre sigui inclòs al conveni signat entre l'Ajuntament de l'Hospitalet i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat sobre centres educatius que necessiten reformes urgents i insta a la seva reunificació en un únic edifici.

Igualment, reclama la retirada de tot el fibrociment de les naus industrials abandonades del voltant del centre educatiu, insta al govern local de l’Hospitalet a que supervisi tot el procés de retirada i als Departaments d’Ensenyament i de Salut a que elaborin els informes tècnics que procedeixin sobre els riscos laborals i sanitaris pel que fa a l’actual exposició al fibrociment.

Aquesta moció s'insereix en la lluita que el nostre sindicat està desenvolupant per la retirada del fibrociment de tots els centres educatius i que ha aconseguit, per exemple, que el Parlament de Catalunya aprovi un pla per la retirada a 38 centres escoles i instituts del Vallès Occidental després de molts anys de feina sindical.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 26 d’abril de 2017

26/04/2017

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI