format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Petició de la plantilla

CCOO critica que L'Auditori es negui a destinar a la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” els diners descomptats de la vaga del passat 10 de març


Comunicat de la Secció Sindical de CCOO a l’Ajuntament de Barcelona:

L’Auditori es nega a destinar els diners descomptats de la vaga del 10 març a la campanya d’ajuda als refugiats “Casa Nostra, Casa Vostra”, tal com demanen els treballadors, que reclamen a l’Ajuntament de Barcelona el pagament de l’1% com a la resta de personal del Consistori.

Els treballadors i treballadores de L’Auditori van demanar a l’empresa destinar els diners descomptats del dia de vaga del passat 10 de març a un projecte social. Concretament, es va proposar destinar-los a la campanya d’ajuda als refugiats “Casa Nostra, Casa Vostra” de la qual L’Auditori forma part com a equipament signant del manifest. L’empresa ha comunicat verbalment que no s’avindrà a signar cap acord amb aquesta finalitat argumentant que aquests diners han de pal•liar les pèrdues que van patir el dia de la vaga.

L’Ajuntament de Barcelona sempre ha signat acords en casos de vaga, destinant els diners dels treballadors que s’hi acullen a causes socials.

La Gerència de l’Auditori deu considerar que no som treballadors públics perquè no volen acollir-se a aquests acords, encara que som 69% Ajuntament i 31% Generalitat.

L’Auditori s’omple d’orgull signant el manifest de “Casa Nostra, Casa Vostra” però a l’hora d’ajudar-los econòmicament destinant els diners descomptats dels seus treballadors s’hi nega, perquè no vol sentir a parlar de destinar aquests diners a causes socials.

El Comitè d’empresa (CCOO/UGT) del Consorci de L’Auditori i l'Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya (OBC) va convocar una vaga el passat 10 de març per reclamar a l’Ajuntament de Barcelona el pagament de l’augment salarial de l’1% corresponent als anys 2007 i 2008 i els endarreriments corresponents, tal com ha fet amb la resta de treballadors del Consistori.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 4 d’abril de 2017

04/04/2017

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI