format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

CCOO d'Indústria denuncia la vulneració de drets fonamentals per part de l'empresa Sungates Design


CCOO d’Indústria de Catalunya denuncia l’actitud antisindical de Sungates Design, del Barcelonès, que, després de rebre la comunicació de l’obertura d’un procés d’eleccions sindicals a l’empresa per escollir entre la plantilla un representant que garanteixi la defensa dels drets col·lectius dels treballadors i treballadores al centre de treball, va decidir acomiadar els candidats de CCOO.

CCOO d’Indústria es manifesta totalment en contra d’aquestes pràctiques antidemocràtiques pròpies d’altres temps, que vulneren el dret fonamental a la llibertat sindical, i adverteix que no es pot permetre que les empreses incompleixin impunement els drets de representació i de llibertat sindical. Des de temps enrere s’estan vivint situacions similars en altres empreses que atempten contra els drets sindicals.

Per aquest motiu, CCOO d’Indústria mobilitzarà el seu actiu sindical i impulsarà les accions legals i sindicals oportunes per exigir la readmissió immediata dels dos companys acomiadats, David i Jordi, per garantir la defensa dels seus llocs de treball i el dret fonamental a la llibertat sindical.

23/02/2017

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI