format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

CCOO i UGT donem suport a la convocatòria veïnal 'Ocupem les Rambles'


Foto CCOO i UGT, tot i que no compartim el manifest veïnal en alguns dels seus aspectes, donem suport a la mobilització prevista pel dissabte dia 28 de gener a la Rambla de Caneletes.

Compartim els objectius bàsics de la convocatòria en el sentit d’exigir llocs de treball de qualitat, estables, professionalitzats i amb plenes garanties pel sector turístic, com a element clau per assegurar la qualitat del propi sector, l’impacte positiu de l’activitat turística per a la ciutat i els seus veïns, també treballadors i treballadores, i la redistribució equitativa de la riquesa generada pel turisme.

Compartim igualment la demanda de regular el sector, tot definint, com així està començant a fer l’Ajuntament de la ciutat, capacitats de càrrega dels diferents territoris de la ciutat, de manera que els barris de Barcelona no perdin, degut la pressió, ni habitatges ni habitants, oficis i comerços tradicionals, ni la seva pròpia personalitat local.

Defensem també la idea de l’espai públic com a lloc de convivència ciutadana, assequible per a tothom, obert, habitable i amb un medi ambient sostenible i saludable.

Per tot això, ens sumem i donem suport a la convocatòria, el dia 28 de gener, a les 11 del mati a la Rambla de Canaletes.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 24 de gener de 2017

24/01/2017

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI