format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Dijous nova jornada de vaga a Spark Ibérica per la readmissió del delegat acomiadat


Aquest dijous, 6 d’octubre, hi ha prevista la darrera de les jornades de vaga parcial de 4 hores convocades a Spark Ibérica per denunciar l’actitud antisindical de l’empresa i exigir la readmissió del company a qui l’empresa va extingir el contracte laboral.

Coincidint amb la vaga, s’ha convocat una concentració de suport a aquest company a les portes de la seu principal de Spark Ibérica (c. de Miguel Hernández, 31, polígon industrial Pedrosa, Hospitalet de Llobregat), de les 8 a les 10 hores.

Està previst que els representants dels diferents grups municipals d’Hospitalet de Llobregat i els diputats d’En Comú Podem Aina Vidal i Òscar Guardingo s’acostin a la concentració cap a les 9 hores per manifestar el seu suport al treballador afectat.

CCOO d’Indústria de Catalunya dóna total suport a la vaga i denuncia que la decisió de l’empresa d’extingir el contracte laboral del treballador, que havia sortit escollit delegat de personal en el darrer procés electoral, amaga un cas de persecució sindical, que deixa aquest treballador en una situació de completa indefensió tant jurídica com econòmica.

05/10/2016

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI