format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Demà dimecres, 15 de juny, a les 12.30 hores, a Badalona

CCOO, UGT i la Federació Empresarial de Badalona (FEB) signen el Manifest per la millora del futur econòmic i social de la ciutat


CCOO, UGT i la Federació Empresarial de Badalona (FEB) signen demà, 15 de juny, al local del BCIN-Centre de convencions i de negocis (c/Marcus Porcius, 1, Badalona), el Manifest per la millora del futur econòmic i social de Badalona, amb ànim constructiu, unitari i consensuat, davant la greu situació socioeconòmica de la ciutat.

Ara que hem complert un any del nou Ajuntament i ja hem construït alguns dels instruments necessaris per encarar una nova etapa, ens sembla oportú expressar formalment algunes línies fonamentals de treball on estem d’acord sindicats i patronals.

Aquest manifest està adreçat a tot l’Ajuntament i, especialment, a l’Alcaldessa i a l’equip de govern, i exposa quines són, des del nostre acord i des dels nostres punts de vista, les actuacions prioritàries que caldria endegar per millorar el futur econòmic i social de la ciutat, com són: oferir llocs de treball de qualitat, donar perspectives de sostenibilitat i qualitat de vida als ciutadanes i ciutadans i, en aquest sentit, assolir el lloc que li pertoca a Badalona en el context metropolità.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 14 de juny de 2016

Agenda:
Dimecres 15 de juny de 2016
a les 12.30 hores
BCIN - c/Marcus Porcius, 1. Badalona

14/06/2016

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI