format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

L'Ajuntament modifica el decret de l'alcalde Trias

CCOO aconsegueix que l'Ajuntament de Barcelona modifiqui el decret que impedia la subrogació de plantilles i l'aplicació del conveni col·lectiu en la contractació de serveis externalitzats


El mes de gener de 2015, l’Ajuntament de Barcelona va aprovar un decret signat per l’alcalde Xavier Trias amb instruccions sobre la contractació de serveis i les seves implicacions laborals per a personal. Allà es deia que no es podrà “determinar el conveni col·lectiu d'aplicació ni s'establirà l'obligació de subrogació del personal, ni tampoc es poden fixar les condicions de treball del personal de l'empresa adjudicatària, com ara jornada, horari, salari, categoria, vacances, dedicació exclusiva, i qualsevol altra de naturalesa anàloga.”

Ara, mitjançant una reclamació de CCOO a l’Ajuntament s’ha aconseguit modificar aquest decret suprimint aquest apartat per garantir l’aplicació del conveni col·lectiu al personal afectat pels serveis externalitzats i el manteniment dels llocs de treball en cas de canvi d’empresa adjudicatària, es contribueix aicí a la lluita contra la precarietat laboral en l’àmbit de l’Ajuntament de Barcelona.

Adjuntem la carta de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, dirigida a l’alcaldessa Ada Colau i l’ordre de modificació del decret del 2015.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 13 de maig de 2016

13/05/2016

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI