format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Participació sindical

CCOO demana estar present en l'àmbit de debat que l'Ajuntament de Barcelona crea respecte a l'ordenació singular de terrasses


L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que obrirà un procés d’“escolta activa” amb la ciutadania i els agents implicats en l'ordenació singular prevista a l’ordenança vigent sobre terrasses, per elaborar una proposta per a l’aprovació inicial que reculli les demandes de totes les parts.

L’anunci sembla que proposa un singular procés territorial fonamentat en debats a l’entorn de les places de Lesseps i Catalunya i el passeig de Gràcia. Igualment, explicita que el procés resta obert a totes les patronals, organitzacions de botiguers, àmbits d’interès en el mercat del turisme, caminants, veïns, professionals del disseny, discapacitats, etc.

No compta en cap moment, però, amb les organitzacions sindicals, que representen els interessos de treballadores i treballadors. Per tant, CCOO ens hem dirigit a l’Ajuntament per demanar d’un marc de participació en un tema en el qual sembla que ningú no ha pensat que les terrasses, en general, funcionen també perquè hi ha professionals que les serveixen. La nostra demanda és incorporar els dos sindicats àmpliament majoritaris en els sectors implicats, CCOO i UGT, en els marcs de participació que s’estableixin.

CCOO preferiríem participar des d’un bon començament en aquest marc que, amb bon criteri, proposa l’Ajuntament, i així ho hem demanat formalment, per escrit, a la quarta Tinència d’Alcaldia. Ens sembla prou evident que per bastir un bon acord en un tema sensible com aquest cal cercar el consens del conjunt d’agents implicats: els treballadors i treballadores també.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 28 d’abril de 2016

28/04/2016

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI