format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Millora de les condicions laborals

CCOO valora positivament el preacord de Transports de Barcelona


Adjuntem el comunicat de la Secció Sindical de CCOO a Transports de Barcelona, SA:

En la jornada d’ahir, la majoria del comitè d’empresa i la representació de la direcció hem arribat a un preacord de conveni col·lectiu per als anys 2015-2018, que serà sotmès, pels sindicats signants, a referèndum en els propers dies.

CCOO forma part d’aquest preacord, del qual destaquem els següents elements:

1. Increment del poder adquisitiu, en diferents conceptes fixos i variables.
2. Manteniment de l’ocupació i jubilació parcial.
3. Manteniment de l’actual organització del treball, millorant-ne alguns aspectes (reducció del percentatge de serveis partits de conducció, normatives d’escollida generals per a tots els col·lectius que ho vulguin, o adequació del descans diari de material mòbil).
4. Millores significatives en matèria de pla de pensions, com és l’obertura del col·lectiu D per a tot el personal adherit actualment al col·lectiu B.
5. Mesures de foment de les polítiques dirigides a la conciliació de la vida laboral i familiar, a la igualtat de gènere i de foment de la formació professional, especialment la formació dual.
6. Possibilitat d’incorporar personal que actualment està fora de conveni a dintre de conveni, de forma individual i absolutament voluntària d’acord amb les circumstàncies i necessitats personals i professionals de cada treballador.
7. El compromís de TMB de fer totes les actuacions tècniques, jurídiques i econòmiques per poder esdevenir l’operador del nou tramvia.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 11 de febrer de 2016

11/02/2016

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI