format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

A partir del dia 2 de febrer

Es mantenen les mobilitzacions al metro de Barcelona


Segons informa la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya, el conflicte al metro de Barcelona segueix obert. Ahir, dia 25 de gener, va haver-hi un intent de mediació al Departament d'Empresa i Ocupació davant de la convocatòria de vaga del dia 2 de febrer.

Malgrat els esforços sindicals, la mediació no va ser possible, perquè l'empresa es va tancar en banda a negociar res mentre hi hagués una convocatòria de vaga; per tant, els esforços de mediació van ser infructuosos.

Els representants dels treballadors i treballadores van demanar un mínim moviment com a mostra de bona voluntat tenint sempre una resposta negativa per part de l'empresa; una actitud empresarial que va es reforçar a la tarda quan la direcció va desconvocar la reunió de negociació de conveni prevista per aquest matí, dia 26, fent palesa la seva nul·la voluntat negociadora i dient davant l'autoritat laboral que ja comunicaria a la tarda si mantenia les negociacions o no. Per tant, ni tan sols això va fer davant la proposta de mediació.

CCOO vam sol·licitar, entre d'altres coses, que la direcció de l'empresa complís amb la Llei de transparència i publiqués els salaris del personal directiu, dades que ens oculta fins i tot en l'àmbit negociador; una massa salarial que ha pujat al voltant d'un 14% enfront de la congelació salarial signada en conveni i la disminució de l'import real fruit de la disminució d'hores contractades i, per tant, de l'augment del treball a temps parcial enfront del treball a temps total.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 26 de gener de 2016

26/01/2016

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI