format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Dimecres 9 de desembre, de 10.00 hores a 13.00 hores

CCOO recollirà signatures per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de Renda Mínima a l'hospital de Can Ruti de Badalona


El proper dimecres, 9 de desembre, CCOO impulsarà una recollida de signatures per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de Renda Mínima a l’Hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti, de Badalona. El sindicat, juntament amb UGT, desenvolupa una campanya a nivell estatal per recollir més de 500.000 signatures abans de juny del 2016 perquè la proposta pugui arribar a la mesa del Congreso de los Diputados i ser tramitada així com un Projecte de Llei.

Els sindicats demanem una Llei que doti d’una renda mínima de 426 euros mensuals a les persones de 16 a 64 anys demandants d’ocupació sense ingressos, o inferiors, en còmput anual, al 75% del Salari Mínim Interprofessional, o sigui 5.800 euros per persona i any.

Actualment, només el 20% de les persones aturades, a nivell estatal, reben prestació per desocupació, i el 35% reben l’ajuda assistencial. Per tant, gairebé la meitat dels aturats i aturades no reben cap prestació. Les successives retallades han propiciat aquesta situació, que comporta una situació creixent de la pobresa en 1.800.000 llars que tenen tots els seus membres en atur.

Així, el proper dimecres, CCOO instal·larà al vestíbul de l’entrada principal de l’hospital de Can Ruti, a Badalona, una taula amb diversos delegats i delegades per efectuar l’explicació i la recollida de signatures, entre les 10.00 hores i les 13.00 hores.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 7 de desembre de 2015

07/12/2015

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI