format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Organitzada demà dijous, 5 de novembre, per l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

CCOO participa a la jornada “L'experiència de l'acord per l'ocupació i el desenvolupament econòmic local a l'Hospitalet (ACODEL'H) 2012-2015”


Demà dijous, 5 de novembre, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat organitza la jornada “L’experiència de l’acord per l’ocupació i el desenvolupament econòmic local a l’Hospitalet (ACODEL’H) 2012-2015”, amb participació de CCOO. Serà de 9.00 h a 14.00 h a l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de l’Hospitalet (ctra. del Mig, 85).

La jornada constitueix la presentació i la primera acció del Programa de Creació d’Entorns Plurals Innovadors, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb finançament del Fons Social Europeu.

L’experiència de concertació local entre sindicats i patronal, administracions i altres agents s’ha mostrat prou important localment i prou enriquidora per part de totes les entitats participants com per merèixer una valoració pública conjunta d’un exemple que s'ha de continuar i en el qual cal seguir aprofundint en els propers anys.

En aquest sentit, el coneixement, la pràctica i les sinergies generades en el marc de l’ACODEL’H seran la base d’anàlisi del seminari del Programa de Creació d’Entorns Plurals Innovadors.

L’objectiu general d’aquest projecte és promoure l’ocupació i l’activitat econòmica al municipi mitjançant la col•laboració dels principals actors econòmics i socials, públics i privats, de l’Hospitalet, justament el marc estratègic de treball de l’acord de concertació local de la ciutat.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 4 de novembre de 2015

Agenda:
Dijous 5 de novembre de 2015
a partir de les 9.00 hores
Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de l’Hospitalet - Ctra. del Mig, 85. L’Hospitalet de Ll.

04/11/2015

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI