format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

CCOO “planta” demà un tramvia a la plaça de la Vila de Badalona


En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es desenvolupa aquest any entre els dies 12 i 18 d’octubre, CCOO de Catalunya desenvolupa una activitat reivindicativa a la ciutat de Badalona per reclamar :

  • L’arribada del tramvia des de l’estació de RENFE de Sant Adrià, on acaben ara les línies T-4 i T-6, fins a l’estació de RENFE de Badalona.

  • La posada al dia del sistema de mobilitat pública de Badalona i del Barcelonès nord, en termes de intermodalitat, horaris i freqüències i connectivitat metropolitana,  després de la posada en funcionament de les noves línies de metro i en la perspectiva del paper de futur del tramvia que reivindiquem al territori.

  • Recuperar els àmbits de participació i debat  respecte a la mobilitat a Badalona, de manera reglada, que garanteixi la presència dels agents que actuen al territori i garanteixi els canals de proposta i negociació.

L’acció que desenvoluparà el sindicat consisteix a “plantar“ una maqueta del tramvia de mida natural a la plaça de la Vila, entre les 11 i les 13 hores, repartir fulls explicatius i comptar amb la presència de sindicalistes de CCOO de la ciutat, i del territori metropolità.

En el mateix lloc, i durant les hores de l’acció reivindicativa, es podrà atendre els mitjans de comunicació.15/10/2015

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI