format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

CCOO remet un document de propostes sindicals a les candidatures que es presenten a les eleccions municipals a Barcelona


El sindicat es dirigeix a les candidatures per reclamar atenció prioritària a la lluita contra l’atur de llarga durada i contra l’atur juvenil.

 

CCOO fa esment al risc, que gairebé és ja una realitat, de la dualització social a la ciutat de Barcelona, amb bosses de pobresa i exclusió social  enquistades a determinats barris de la ciutat, fruit de l’atur persistent i de la falta d’expectatives, especialment en col·lectius d’aturades i aturats majors de 50 anys.

 

CCOO posa èmfasi en la necessitat de desenvolupar polítiques públiques adreçades al manteniment de l’activitat industrial urbana, en polígons com el Bon Pastor, Estadella i Montsolís, on existeixen centenars d’empreses majoritàriament de tipus industrial que ocupen milers de treballadors i treballadores. Els polígons urbans necessiten consolidar el seu espai, seguretat en accessos, subministraments, connexions a xarxes, i serveis avançats.

 

Igualment, el sindicat es refereix a l’adequació de les xarxes de transport públic a les necessitats del món del treball  quant a horaris i freqüències, reclamem l’arribada del metro L-9, ja construït, també a la Zona Franca i ZAL, i reclamem, una vegada  més, la connexió de les dues xarxes de tramvia per la Diagonal i en superfície.

 

Lògicament, temes estratègics que estan en el debat ciutadà i són gran actualitat, com ara el turisme i els seus impactes, la fiscalitat local i les capacitats inversores, l’habitatge, la participació i el model de ciutat,  són presents en les nostres propostes.

 

CCOO espera que les diferents candidatures tindran en compte les nostres demandes, les incorporaran als seus programes, siguin al govern o a l’oposició, i reconeixeran, per tant, el paper del món del treball i les seves organitzacions en la construcció de la ciutat.

 08/05/2015

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI