format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Celebrat el 50è aniversari de CCOO a l'Hospitalet


Foto L’espai L’Harmonia de la ciutat, decorat per a l’ocasió, va acollir, el dijous, 16 d’abril, a les 18 hores, l’acte de commemoració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya a l’Hospitalet, amb la participació d'unes 150 persones.

L’acte va constar de dues parts, la primera amb la projecció d’Un recorregut històric de CCOO a l’Hospitalet (1964 – 2014) i la intervenció de Manuel Domínguez López, representant del Centre d’Estudis de l’Hospitalet, com a veu experta.

I la segona amb les intervencions de Núria Marín Martínez, alcaldessa de l’Hospitalet, i Joan Carles Gallego Herrera, secretari general de lCCOO de Catalunya, que en acabar van fer entrega d’insígnies a 6 persones afiliades a CCOO amb més de 25 anys d’antiguitat.

L’alcaldia va aprofitar l’esdeveniment per lliurar a l’organització un obsequi en reconeixement a la trajectòria de CCOO a la ciutat.

Va conduir l’acte Ascensión Romero Cabello, responsable de CCOO de l’Hospitalet.

Podeu veure algunes imatges de l’acte i el vídeo que es va fer per a l’ocasió.

17/04/2015

Afilia't
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI