format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Adjudicació sense passar per concurs públic

CCOO i UGT reclamem a l'Ajuntament de Barcelona que porti l'operació dels 1.000 pisos per a finalitats socials als marcs de participació de la ciutat


CCOO i UGT hem demanat formalment una reunió urgent al Sr. Antoni Vives, tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà de Barcelona, amb la finalitat de fer-li arribar el nostre malestar per l’aparició, a la premsa, de l’operació del miler de pisos que l’Ajuntament de Barcelona posarà al mercat per a lloguer social, gestionat per una entitat vinculada a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Els sindicats considerem que una decisió transcendent per la ciutat, com és aquesta, hauria d’haver estat posada a debat en els marcs de participació de Barcelona, que són prou amplis, des del propi Consell de l’Habitatge Social fins al Consell de Ciutat.

No ha estat així, i aquesta manca de compromís de l’Ajuntament amb la societat civil organitzada degrada i empobreix els marcs de participació social justament en una acció que podem considerar positiva, reclamada des de fa molts anys per les entitats socials, veïnals i també sindicals.

D’altra banda, valorem que no és adequada l’adjudicació de la gestió d’aquest programa a una entitat que sembla creada ad hoc, sense passar per cap mena de concurs públic, marc de debat o espai de lliure concurrència.

Els sindicats reclamem a l’Ajuntament de Barcelona valorar la gestió directa d’aquests habitatges per part dels organismes municipals, reconsiderar la metodologia emprada, rectificar i posar tot el programa en els marcs de participació abans de prendre decisions definitives. 


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de novembre de 2014

12/11/2014

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI