format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

En defensa de l'educació pública

Cadena humana a l'Hospitalet


FotoCCOO crida a participar a la cadena humana que es farà a l’Hospitalet, davant de l’Ajuntament, en defensa de l’educació pública dissabte, 9 de març, a les 12 hores.

Amb aquesta acció, convocada per la comunitat educativa, volem deixar ben clar, una vegada més, que:

- No acceptem cap més retallada en educació pública. Volem una escola pública digna i de qualitat per als nostres fills i filles.

- Exigim uns centre públics amb plantilles suficients i no precaritzades i unes condicions laborals i salarials dignes per als seus treballadors i treballadores.

- L’educació és una eina fonamental per superar l’actual situació de crisi econòmica i social, i l’ensenyament públic ha de garantir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats d’infants, joves i ciutadania en general. Una política de retallades no ajuda a avançar en aquesta direcció.

- Volem mantenir el sistema d’immersió lingüística com a eina bàsica per garantir la integració i la cohesió social als nostres centres educatius.

- La crisi no ha de servir d’excusa per desmantellar el servei públic d’educació i no volem una educació privada al servei d’uns pocs.

- No hem de pagar una crisi que no hem provocat mentre es retallen serveis públics essencials.

- En aquest sentit, manifestem amb rotunditat que ens hi oposarem amb fermesa i prendrem les mesures de mobilització que siguin necessàries.

Tots i totes per una educació pública, catalana i de qualitat.
No volem cap més retallada en educació pública.

Veure el manifest i el cartell. També les imatges.


05/03/2013

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI