Divulgació i extensió de la vaga general al mercat de Bellvitge

CCOO de l’Hospitalet, en el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i per la vaga general del 29 de març, organitza una acció informativa al mercat setmanal de Bellvitge, a la ciutat de l’Hospitalet.

La tasca es desenvoluparà amb diversos materials al•lusius a la reforma laboral i a la convocatòria de vaga: fulls volants, adhesius, pins, cartells, pancartes, etc.

Així mateix, es realitzarà una acció de sensibilització, divulgació i extensió de la vaga, repartint fulls volants entre els clients i els venedors/es de les parades d’aquest popular mercat setmanal del barri de Bellvitge.

Amb aquesta acció es volen divulgar els punts de vista de CCOO sobre la reforma laboral, recentment decretada pel Govern i aprovada a les Corts generals, en perjudici dels interessos dels treballadors i treballadores.

L’activitat, que tindrà la participació d’un nombrós grup de delegats i delegades i dirigents de CCOO de l’Hospitalet, s’iniciarà a les 10 hores. Hi participarà la coordinadora general de CCOO de l’Hospitalet, Ascensión Romero.