Acció informativa de la vaga general als centres comercials de Montigalà i la Maquinista

CCOO del Barcelonès, en el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i per la vaga general del 29 de març, organitza una acció informativa als centres comercials de Montigalà i la Maquinista.

CCOO del Barcelonès, juntament amb la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme (FECOHT), realitzarà una tasca informativa, començant pel centre comercial de Glòries, amb diversos materials al•lusius: octavetes, enganxines, xapetes, etc.

Així mateix, es realitzarà una acció de sensibilització, divulgació i d’extensió de la vaga, repartint fulls informatius entre els treballadors i treballadores d’aquests centres comercials de les ciutats de Barcelona i Badalona.

Amb aquesta acció es vol divulgar els punts de vista de CCOO sobre la reforma laboral recentment decretada pel Govern, en perjudici dels interessos dels treballadors/es.

L’activitat, que comptarà amb la participació d’un nombrós grup de delegats/des i dirigents de CCOO del Barcelonès i de la FECOHT, s’iniciarà a les 10 hores, simultàniament a ambdós centres comercials.

Imatges de Montigalà.