format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Secretaria de Política Social i Habitatge 


Les persones treballadores, com a ciutadans i ciutadanes, tenim la necessitat de defensar els nostres interessos fora del centre de treball. I una organització sindical de classe i sociopolítica com les Comissions Obreres és un agent social que ha d'actuar també més enllà del marc laboral.

L'accés a un habitatge digne i a dotacions i equipaments, l'educació, la salut, la protecció social i les prestacions, la inclusió social i laboral o el desenvolupament de la llei de dependència, entre d'altres, formen part de les condicions socials que ens afecten de forma individual i collectiva.

Des de la Secretaria de Política Social i Habitatge de CCOO del Barcelonès volem reforçar el paper de les persones treballadores i del sindicat, participant i generant propostes d'actuació en aquests àmbits.

Col•laborem amb les nostres organitzacions territorials i sectorials i amb els delegats i les delegades sindicals per tal de construir les propostes que portem als diferents àmbits locals de participació institucional on és desenvolupen aquestes polítiques socials.


Alguns links d'interès de diferents àmbits de participació


• Ajuntament de Barcelona
Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva
http://www.bcn.es/barcelonainclusiva/  

• Ajuntament de Barcelona
Consell Municipal de Benestar Social
http://w3.bcn.es/V45/Home/V45HomeLinkPl/0,3698,88652498_88654198_1,00.html  

• Consorci de l'habitatge de Barcelona
Consell de l'Habitatge Social de Barcelona
http://www.bcn.cat/consorcihabitatge/ca/consell-habitatge.html  

• Barcelona Activa
Xarxa d'Inserció Sociolaboral de Barcelona
http://xarxainser.barcelonactiva.es
 
Documents
activitat_sindical
docs_hospitalet
Documents
l_ona_digital
pdf_diversos
Raco_dels_afiliats
vaga_general_14_n_2012
vaga_general_29_m_2012
5congr_cast.pdf
5congr_cat.pdf
5congr_resum_cast.pdf
5congr_resum_cat.pdf
comissio_executiva.pdf
comite_comarcal.pdf
horaris_barcelones_nord.pdf
horaris_hospitalet.pdf
nous_horaris_barcelones_nord.pdf
responsabilitats_executives.pdf
secretariat.pdf
sindicats_comarcals.pdf
unions_locals.pdf
Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI