format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Qui som

La comarca del Barcelonès és un territori certament complex. Malgrat que administrativament, d’acord amb l’estructura territorial, constitueix una comarca, la seva realitat sociològica i econòmica està inserida en l’Àrea metropolitana de Barcelona, com a nucli central de la Regió metropolitana de Barcelona.

Així l’hem de veure des de la perspectiva del mercat de treball, la mobilitat, les infraestructures i les dinàmiques socials (cultura, lleure, estudi…) i, en conseqüència, també, des de la perspectiva sociopolítica pel que fa a l’organització del sindicat.

A partir dels acords presos en el X Congrés de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, el territori del Barcelonès deixa de ser una unitat organitzativa del sindicat per convertir-se en un àmbit que depèn estructuralment de la Secretaria de Política Territorial i del Barcelonès de CCOO de Catalunya. En la responsabilitat d’aquesta Secretaria rau també la coordinació de l’Àrea metropolitana de Barcelona i tot el que fa referència a mobilitat, medi ambient, sostenibilitat, etc.

D’aquesta manera, l’estructura de locals sindicals i els seus serveis, la representació institucional i els marcs de treball respecte del teixit social, que s’expressa en plataformes ciutadanes i organitzacions populars, veïnals i socials, resten garantits i potenciats perquè, a cada ciutat del Barcelonès, aquests moviments responen a dinàmiques locals i són atesos i participats des dels equips de treball sindical que hi ha a cada localitat, coordinats des de la Secretaria de Política Territorial i del Barcelonès.

La nova organització, fruit de les dinàmiques econòmiques i socials del territori i els profunds canvis experimentats en els darrers anys, ha de fer més operativa, més flexible i més eficient la representació del sindicat i el seu treball diari, guanyant capacitat d’intervenció, de coordinació i d’integració territorial de la comarca respecte de l’Àrea i la Regió metropolitanes de Barcelona.

Vicenç Tarrats
Secretari de Política Territorial i del Barcelonès

Documents
activitat_sindical
docs_hospitalet
Documents
l_ona_digital
pdf_diversos
Raco_dels_afiliats
vaga_general_14_n_2012
vaga_general_29_m_2012
5congr_cast.pdf
5congr_cat.pdf
5congr_resum_cast.pdf
5congr_resum_cat.pdf
comissio_executiva.pdf
comite_comarcal.pdf
horaris_barcelones_nord.pdf
horaris_hospitalet.pdf
nous_horaris_barcelones_nord.pdf
responsabilitats_executives.pdf
secretariat.pdf
sindicats_comarcals.pdf
unions_locals.pdf
Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI