Sostenibilitat


Medi ambient i mobilitat

SostenibilitatMotivats per impulsar canvis socials, econòmics i ambientals en el món del treball, des de CCOO ens hem proposat com a objectiu reduir els impactes ambientals de l’activitat econòmica i fomentar les oportunitats d’un desenvolupament més just, net i sostenible. Alhora, apostem per la potenciació del transport col·lectiu, l’accés als polígons i centres d’activitat amb models de mobilitat sostenible i segura, que ajudin a reduir els accidents in itinere, la contaminació, la congestió viària i el malbaratament de recursos energètics.

Tel: 93 481 28 03
Fax: 93 481 27 70
La Plataforma "Volem el Trambaix al Pla" presenta al·legacions al Pla d'infraestructures 2021-2030

Document d'esmenes.

més informació »


CCOO de Lleida exigeix a la Generalitat la immediata posada en servei de les dotze freqüències de trens a la línia Lleida-Manresa presentades pel conseller de Territori

Transitòriament fins al 2024, Renfe hauria de realitzar els serveis.

més informació »


Debat sobre la Via Laietana de Barcelona

Celebrat de manera telemàtica el dimarts 22 de setembre de 2020.

més informació »


Debat virtual "Via Laietana, un espai que cal reformar"

Demà dimarts, 22 de setembre del 2020, a les 17 h, per YouTube (https://youtu.be/J46EptyJRyw).

més informació »


CCOO de Catalanya organitza accions en defensa d'una mobilitat més sostenible i segura

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2020.

més informació »


Presentació de l'estudi "Digitalización y nuevas formas de representación colectiva"

Demà dijous, 17 de setembre, a les 10 h, de forma telemàtica (MEET https://meet.google.com/uix-xbbe-wwq).

més informació »


Article sobre el frau dels falsos autònoms

Publicat a 'La Vanguardia' (16-9-2020).

més informació »


29a Escola d'Estiu de CCOO de Catalunya

Amb el títol "Governar les transicions. Reptes climàtics, digitals i demogràfics": dies 7 i 8 de juliol de 2020.

més informació »


5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient

Davant la crisi de la COVID-19, la reconstrucció del teixit productiu ha d'atendre els reptes sanitaris i ambientals que cal afrontar sense demora. Les administracions públiques han d'impulsar veritables mesures per al canvi de model productiu.

més informació »


El 24 d'abril, Dia d'Acció Global pel Clima

Avui, quan tota la població pateix en la seva pròpia pell la pandèmia del coronavirus i les seves conseqüències, es fa patent el que és urgent i ineludible: unir esforços per, solidàriament, fer front a la malaltia i les seves repercussions sanitàries i socials. Unes conseqüències que pateixen en major grau les persones i els col·lectius més vulnerables, que suporten no només la crisi sanitària sinó la precarització i l'empitjorament de les seves ja poc dignes condicions de vida.

més informació »


CCOO destaca el valor de la feina del servei d'abastament i sanejament d'aigua, i fa una crida a la gestió responsable d'aquest recurs bàsic

Cada 22 de març, l'ONU commemora el Dia Mundial de l'Aigua. Aquest any se centra en la vinculació entre els recursos hídrics i els efectes del canvi climàtic, fortament relacionats.

més informació »


CCOO, contra la moratòria per a nous projectes d'incineració de residus aprovada pel Parlament

Dijous passat, 5 de març, el Parlament de Catalunya va aprovar una moció que proposa una moratòria de caràcter urgent per a nous projectes d'incineració de residus, ja siguin urbans o industrials, mentre no s'aprova la Llei de prevenció de residus i ús eficient dels recursos. La moció també demana que la nova Llei de residus i ús eficient dels recursos (en preparació) insti a redactar un pla de tancament i desmantellament de les incineradores existents en el termini màxim d'un any.

més informació »


CCOO de Lleida ha exposat al Parlament de Catalunya els estudis i projectes de creació de les Rodalies de Lleida i dels trens Avant Lleida-Barcelona

A la reunió celebrada aquest matí al Parlament de Catalunya, Cristina Rodríguez, secretària general de CCOO de Lleida, i Alberto Puivecino, secretari general del Sector Ferroviari de CCOO de Lleida, han presentat i explicat detalladament els dos estudis i projectes elaborats pel sindicat.

més informació »


Presentació del 'Butlletí de Treball, Economia i Societat' de la Fundació Cipriano García sobre transició justa i del llibre 'Fraternidad y ecología' de Joan Herrera

Demà dimarts, 4 de febrer, a les 18 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.