Salut laboral

Informació i assistència tècnica en matèria preventiva


Respon els teus dubtes... »

A les operacions de càrrega i descàrrega de mercaderies perilloses


Prevenció! »

La sinistralitat laboral a Catalunya empitjora


Consulta les darreres dades publicades! »

Campanya de CCOO per protegir dels cops de calor

Presentació en roda de premsa, el dijous 11 de juliol de 2019.

11/07/2019

més informació »


CCOO de Lleida analitza com prevenir els cops de calor en les feines a l'aire lliure

Demà dijous, 27 de juny.

26/06/2019

més informació »


CCOO de Catalunya organitza la jornada "Dones i salut, una lluita de dia i de nit"

Demà divendres, 14 de juny, a partir de 10 hores, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa).

13/06/2019

més informació »


Els sindicats CCOO d'Indústria i UGT-FICA convoquen a l'AEQT per a una reunió amb caràcter d'urgencia de l'Observatori Sindical de Seguretat

Fuita d'amoníac a la planta de Carburos Metálicos a la Pobla de Mafumet.

06/06/2019

més informació »


CCOO alerta que els accidents laborals a Catalunya al 2019 han empitjorat respecte del 2018

Les dades publicades dels accidents de treball a Catalunya pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies donen unes xifres en augment.

06/06/2019

més informació »


Les dones volem viure amb salut

El món del treball és un factor clau per lluitar contra les desigualats. Les malalties professionals, reconegudes i no reconegudes, constitueixen una font de dolor per a moltes dones, i, en canvi, reben una ínfima atenció institucional i un tractament molt deficient.

24/05/2019

més informació »


CCOO alerta dels riscos per a la salut de les ruïnes amb fibrociment en molt mal estat a l'antiga empresa Paviments Betón a Vilanova i la Geltrú

Roda de premsa demà dijous, 23 de maig, a les 12 hores, al local del sindicat a Vilanova i la Geltrú (c/Albert Virella i Bloda, 15, 1r).

22/05/2019

més informació »


CCOO presenta les dades sobre sinistralitat laboral del primer trimestre 2019 a les comarques gironines, en el marc de la jornada sindical sobre la vigilància de la salut

Demà divendres, 10 de maig, a les 10 hores, a la seu de CCOO a Girona (c/ Miquel Blay, 1).

09/05/2019

més informació »


Continuen augmentant les agressions al personal de presons sense fre ni resposta per part de l'Administració catalana

Diumenge passat, 5 de maig, es va produir un incident d'extrema gravetat en el Centre Penitenciari Puig de les Basses. Una interna coneguda per la seva conflictivitat i d'historial psiquiàtric va agredir un funcionari al coll amb un bolígraf manipulat, quan era traslladada de tornada a la seva cel·la. Només la ràpida intervenció d'un segon company va evitar que es consumés l'agressió, i van poder reduir la interna després que es resistís amb gran violència.

09/05/2019

més informació »


L'any 2018 es torna a confirmar l'augment sostingut dels accidents de treball des de la Reforma Laboral del 2012

CCOO de Catalunya ha presentat un informe sobre la sinistralitat laboral amb motiu del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, el 28 d'abril, que torna a confirmar l'augment sostingut dels accidents de treball des de la reforma laboral del 2012. Donem un cop d'ull a les dades més destacades d'aquest informe.

25/04/2019

més informació »


CCOO organitza accions reivindicatives i presenta l'informe de salut laboral 2018 davant el Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball 2019

Demà dijous, 25 d'abril, davant la proximitat del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball (28 d'abril), CCOO de Catalunya ha organitzat una assemblea de delegats i delegades i una concentració de protesta -conjuntament amb UGT- per reivindicar treball segur.

24/04/2019

més informació »


Les dades de la sinistralitat laboral a Lleida continuen sent inacceptables

Com cada any, CCOO de Lleida commemorarà el Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball i ho farà demà 24 d'abril amb una assemblea de delegats i delegades.

23/04/2019

més informació »


Altres notícies »La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.