Altres notícies

Joan Carles Gallego participa en el programa 'Aquí parlem' de TVE de Catalunya

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Camil Ros, Secretari general d'UGT de Catalunya, han demanat, en el programa 'Aquí parlem' de TVE de Catalunya, uns pressupostos de la Generalitat més socials, que abordin l'emergència social que travessa el país, consolidin la reactivació de l'economia i creïn ocupació de qualitat. (19/11/16)

més informació »


Lluitar contra la pobresa energètica #EsPotFerAra

Aquests dies els mitjans de comunicació van plens d'un nou cas esfereïdor de pobresa energètica: la mort d'una àvia en un incendi provocat per una espelma, ja que li havien tallat l'electricitat perquè no podia pagar-ne els rebuts.

més informació »


Model de recollida d'avals per a la candidatura de Javier Pacheco Serradilla a la Secretaria General de CCOO de Catalunya

Les normes que regulen l'11è Congrés de CCOO de Catalunya diuen que els candidats a la Secretaria General hauran de recollir cinc mil avals en suport físic i telemàtic, durant la fase del primer nivell d'elecció (entre el 12 de desembre i el 20 de gener) per poder-se presentar.

més informació »


Calendari laboral i festes laborals per al 2017

L'any 2017 inclourà 13 festes d'àmbit català, a les quals els ajuntaments podran afegir dues festes locals.

més informació »


CCOO de Catalunya reparteix octavilles informatives sobre la manifestació del 19N per uns pressupostos socials

Per tal de donar a conèixer la manifestació convocada a Barcelona per al 19 de novembre, per part de diferents organitzacions sindicals i entitats socials de Catalunya, amb el lema “#EsPotFerAra” “#PerUnsPressupostosSocials”, CCOO de Catalunya ha repartit octavilles informatives en les principals estacions de metro i tren a la província de Barcelona.

més informació »


Un pilar de 3 serveix per presentar la manifestació del 19-N per uns pressupostos socials

Al matí del dilluns 14 de novembre les entitats convocants de la manifestació del 19 de novembre #EsPotFerAra #PerUnsPressupostosSocials han aixecat un pilar de 3 davant l'Escola Pública Pere Vila de Barcelona, al costat de l'Arc de Triomf, per fer una crida a la participació. Posteriorment s'han fet públiques les reivindicacions per forçar els grups polítics representats al Parlament de Catalunya a aprovar uns pressupostos en els quals els aspectes socials, l'atenció a les persones, la sanitat o l'educació siguin la prioritat dels comptes del Govern de Catalunya.

més informació »


Materials de debat de l'11è Congrés Confederal de CCOO d'Espanya

Ja estan publicats a la pàgina web confederal els materials de debat del 11è Congrés de CCOO d'Espanya (estatuts i propostes de resolució) per tal que puguin ser utilitzats per tota l'afiliació.

més informació »


'Guia sindical. La jornada laboral. Drets i negociació col·lectiva'

Amb aquesta guia, tot recuperant l'experiència de l'actiu sindical de CCOO, volem contribuir a informar sobre els drets, aportar elements per a la reflexió i compartir propostes per a la negociació col·lectiva. Pel seu contingut, la dirigim al conjunt de l'estructura: als delegats i les delegades de les empreses, les persones que realitzen l'assessorament sindical i les persones que participen en la negociació col·lectiva.

més informació »


Important acte de suport a Ricardo Vercher el dia que se celebrava el judici

Més de 600 sindicalistes, membres de comitès d'empresa, juntes de personal, delegats i delegades i la presència de Manuel Fages, secretari general de la FSC; Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; Ignacio Fernández Toxo, secretari general de la Confederació de CCOO, i Eduardo Chagas secretari general de la ETF (FEDERACIÓ SINDICAL EUROPEA DEL TRANSPORT), hem estat donant suport a Ricardo Vercher.

més informació »


CCOO reafirma el seu compromís amb la diversitat i demostra que és possible un altra manera de fer educació

‘Som com som' està estructurat en tres blocs temàtics. El primer bloc, “Com som?”, té com a objectiu que l'alumnat entengui les diversitats com a enriquiment, el segon bloc “Som iguals, som diferents”, busca que l'alumnat interioritzi el seu desenvolupament personal sense sexisme. L'últim bloc, “Som moltes persones”, orientat a que l'alumnat respecti les diversitats sexogenèriques, afectives i familiars i per què aprenguin estratègies contra l'abús escolar.

més informació »


Article de Montse Ros: "Dret a la conciliació"

Publicat a 'El Periódico', el dijous 3 de novembre del 2016.

més informació »


Omple l'enquesta sobre opinions i actituds sociopolítiques de l'afiliació de CCOO de Catalunya

De cara a l'11è Congrés de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, que és el moment en què s'aprova el projecte sindical per als propers anys, és necessari poder comptar amb el màxim nombre d'opinions i aportacions. La teva és molt important! És per això que et demanem que responguis l'enquesta sobre opinions i actituds sociopolítiques de l'afiliació de CCOO de Catalunya.

més informació »


Fem visible la feminització de la pobresa?

Considerant la pobresa com un fet multidimensional i no només la manca de recursos materials, encara apareixen més evidències de la desigualtat de gènere pel que fa a la pobresa: disposar d'autonomia econòmica, tenir o no garantides les necessitats bàsiques, comptar amb una xarxa comunitària que eviti situacions de marginació, accedir o no a l'habitatge, la salut o l'educació.

més informació »


Roda de premsa conjunta sobre els pressupostos de la Generalitat per al 2017

Feta a Barcelona el divendres 28 d'octubre de 2016.

més informació »


'Les memòries del futur'

Joan Carles Gallego, Secretari general de CCOO de Catalunya, diu en aquest article que l'exposició del Born era una oportunitat per reflexionar sobre la impunitat, obviada fa anys i creu que la democràcia es conquista i no és una concessió, sinó un procés en construcció.

més informació »


Joan Carles Gallego entrevistat a La Xarxa

En aquesta entrevista d'actualitat per La Xarxa, Joan Carles Gallego ha parlat, entre d'altres temes, sobre la negociació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya i ha demanat al Govern que obri un debat i una negociació sobre els pressupostos amb les entitats socials, sindicals i agents econòmics. Joan Carles Gallego ha explicat que hi ha quatre qüestions clau que haurien d'incloure els comptes: la lluita contra la pobresa, la lluita per la creació d'ocupació en termes de qualitat lligada a la reversió de la política de retallades, polítiques de suport a la reactivació econòmica i la recuperació de les condicions de treball dels empleats públics. (28/10/16)

més informació »


CCOO alerta que la recuperació del mercat de treball és lenta i insuficient, sobretot per a les dones

La taxa de parcialitat continua sent molt elevada i fortament protagonitzada per les dones.

més informació »


Roda de premsa de Joan Carles Gallego sobre la renovació de la Secretaria General

El secretari general de CCOO de Catalunya valora la reunió del Consell Nacional del sindicat feta a Barcelona el dimecres 26 d'octubre de 2016.

més informació »


Pla d'acció de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

El present document estableix el conjunt de propostes polítiques i de treball pels propers quatre anys del conjunt de les organitzacions confederades a la Comissió Obrera Nacional de Catalunya. Fa un recorregut pels elements centrals de la vida política, econòmica i social de Catalunya i sobretot de les relacions de treball, els drets de les treballadores i treballadors i el seu dret d'organització en el sindicat garantint un espai per desenvolupar els valors col·lectius que representa la Comissió Obrera Nacional de Catalunya.

més informació »


Posició de CCOO sobre l'Hospital General de Catalunya

Roda de premsa feta el dimecres, 26 d'octubre a Barcelona.

més informació »


Informe sobre feminització de la pobresa

Presentat a Barcelona el dilluns 24 d'octubre de 2016.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre l'ERO de Pignone

Aquest migdia s'ha arribat a un preacord sobre l'ERO presentat per General Electric per acomiadar 21 treballadors de la planta de Pignone de Castellbisbal. L'acord ha estat ratificat aquesta tarda en assemblea pels treballadors i treballadores.

més informació »


Activitats i actes amb motiu del 25 de novembre: Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

CCOO de Catalunya ha organitzat diversos actes amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

més informació »


La campanya de denúncia impulsada per CCOO arriba al Parlament de Catalunya

L'aprovació de la resolució per la majoria de la Comissió Parlamentària, el 17 de novembre, sobre la lamentable situació que pateixen les cambreres de pisos és un pas més per seguir posant fre a la precarietat laboral del sector turístic com reclama CCOO des de fa més de 35 anys.

més informació »


Nova campanya de recollida de joguines i material escolar

Un any més la Xarxa d'Acció Solidària, de la qual forma part CCOO de Catalunya, i l'Associació Sonrisas tornen a organitzar una campanya de recollida de joguines i de material escolar.

més informació »


Lleida acull el primer acte de presentació del candidat a la Secretaria General de CCOO de Catalunya

El proper dilluns, a la seu del sindicat a Lleida, a partir de les 18 hores.

més informació »


Dilluns, reunió de la Mesa General de la Funció Pública

Dilluns, 21 de novembre, a les 16 hores, al c/ Sepúlveda, 148-150, de Barcelona.

més informació »


Itinerari històric en record de la vaga general del 1976 a Sabadell

Diumenge 20 de novembre, a les 10.30 hores, des del Racó del Campanar.

més informació »


CCOO fa una crida a participar a la manifestació de demà a Barcelona #EsPotFerAra #PerUnsPressupostosSocials

Demà dissabte, 19 de novembre, a les 17.30 hores, des de la plaça Urquinaona.

més informació »


CCOO de Catalunya i el Sindicat de la Imatge UPIFC, contra la requisa de càmeres dels informadors gràfics

Comunicat conjunt: “Trumpada”.

més informació »


CCOO denuncia la continuada destrucció d'ocupació a l'Administració de l'Estat a Catalunya, així com la pèssima qualitat en la prestació de serveis a les persones

Un exemple: el retard en les expedicions del DNI.

més informació »


CCOO convoca noves concentracions en el sector de contact center

Demà divendres, 18 de novembre.

més informació »


Signat l'acord per a la reindustrialització de la planta de Delphi a Sant Cugat del Vallès

Aquesta tarda, la direcció de Delphi Diesel Systems, el comitè d'empresa i les empreses J. Juan, Gutmar, Guillera i ISEE han signat l'acord de reindustrialització de la planta de Sant Cugat del Vallès, que ha de garantir la continuïtat de l'activitat industrial i un mínim de 208 llocs de treball de la plantilla de Delphi.

més informació »


CCOO hem demanat una revisió dels protocols d'actuació entre les empreses energètiques i l'Administració per evitar nous casos com el de Reus

CCOO estem pendents de la revisió dels protocols d'actuació en els casos que els usuaris es troben en una situació de vulnerabilitat i no poden assumir el pagament de les factures, per tal fer el seguiment de les mesures correctores oportunes per evitar que es produeixin nous casos com aquest, que posen en risc la vida de les persones.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort de l'històric advocat laboralista, Francesc Casares

Avui hem conegut la mort de l'històric advocat laboralista, Francesc Casares i Potau, molt vinculat al nostre sindicat. Casares havia nascut el 22 de desembre de 1927 a Tarragona i ha mort avui a Barcelona a l'edat de 88 anys. Les seves despulles es troben al Tanatori de Sant Gervasi, carrer Carles Riba, 10-12, Barcelona, on demà dijous, 17 de novembre, a les 13 hores tindrà lloc la cerimònia de comiat. CCOO de Catalunya lamenta la mort d'un dels advocats que es va significar per la defensa de treballadors i perseguits per la dictadura franquista, molts d'ells militants de CCOO.

més informació »


CCOO de Catalunya participa al XII Fòrum contra les Violències de Gènere, que té lloc del 17 al 19 de novembre a Barcelona

Taller sobre violència masclista a la feina el divendres 18 de novembre a les 17.00 hores.

més informació »


CCOO de Catalunya reivindica un debat profund sobre el model de tarifes de transport públic davant l'arribada de la T-Mobilitat

Nou retard en la implementació del nou sistema de pagament.

més informació »


Es presenta una candidatura a la Secretaria General de CCOO de Catalunya

Ahir va finalitzar el termini de presentació de candidatures en el marc de l'11è Congrés.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO dóna suport a les reivindicacions dels estudiants

Demà dijous, jornada de lluita convocada per sindicats d'estudiants.

més informació »


CCOO de Catalunya culpa a l'empresa subministradora de la llum per la mort d'una dona de 81 anys a Reus

Incendi provocat per l'ús d'espelmes.

més informació »


Lluita digital 256. Manifestació #PerUnsPressupostosSocials 19N #EsPotFerAra

En aquest número parlem de la manifestació del 19 de novembre, les candidatures a la Secretaria General, les activitats del dia per a l'eliminació de la violència vers les dones i la condemna a Ricardo Vercher, entre d'altres temes.

més informació »


Concentració dels treballadors de Pignone contra l'ERO presentat per General Electric

Aquest dimecres, faran una concentració davant la Fira de Barcelona, coincidint amb les ponències que faran dos directius de diferents divisions de negoci del Grup General Electric, en el marc de l'European Utility Week, que acull aquests dies el recinte firal.

més informació »


CCOO de Catalunya exigeix mesures urgents per combatre la pobresa energètica donat l'efecte que tindrà l'increment del preu de l'electricitat, gas i carburants en la població més vulnerable

Valoració de les dades de l'IPC d'octubre de 2016.

més informació »


Joan Carles Gallego compareix al Parlament a propòsit de la tramitació de la creació de l'Agència Catalana de Protecció Social

Demà dimecres, 16 de novembre, a les 10.00 hores.

més informació »


CCOO valora l'impuls de l'alcaldia de Girona per a la construcció d'un nou Hospital Dr. Josep Trueta

Oferiment de terrenys a la zona de Domeny.

més informació »


Mobilitzacions contra l'ERO presentat per Ericsson España

Els treballadors i treballadores d'Ericsson España inicien les mobilitzacions contra l'ERO d'àmbit estatal que planteja l'empresa per acomiadar 330 persones al conjunt de l'Estat, 15 de les quals dels centres de treball que té a Catalunya. Aquest dimarts, 15 de novembre, es faran concentracions davant diferents seus de l'empresa per exigir que s'assegui a negociar una alternativa als acomiadaments.

més informació »


Concentració per la readmissió del secretari general del col·lectiu de TRADE a Bimbo

CCOO d'Indústria denuncia que es tracta d'un cas de repressió sindical davant la negativa de CCOO a supeditar-se a les exigències de l'empresa de signar acords que perjudiquen al col·lectiu de treballadors autònoms dependents de Bimbo. La concentració es farà el dimarts 15 de novembre a les oficines centrals de Bimbo a Barcelona.

més informació »


CCOO fa difusió de la manifestació del 19 de novembre #EsPotFerAra #PerUnsPressupostosSocials

Joan Carles Gallego repartirà fulls volants demà dimarts, 15 de novembre, a les 8.30 hores a l'estació de Sants de Barcelona.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Populisme x populisme, populisme al quadrat"

El secretari general de CCOO de Catalunya parla de la victòria de Donald Trump als EUA, l'ascens de la ultradreta a Europa o el Brexit.

més informació »


Autobusos d'empresa, un benefici per a tota la societat. Nou programa de CCOO a Televisió de Catalunya

Progama número 235 de CCOO a Televisió de Catalunya.

més informació »


El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, es reuneix amb Joan Carles Gallego i Camil Ros per valorar el projecte de Pressupostos per al 2017

Dilluns, 14 de novembre, a les 16 hores.

més informació »


Les entitats convocants de la manifestació del 19 de novembre #EsPotFerAra #PerUnsPressupostosSocials fan una acció informativa i una crida a la participació

Dilluns, 14 de novembre, a les 11 hores, davant l'Escola Pública Pere Vila de Barcelona, al costat de l'Arc de Triomf.

més informació »


CCOO valora positivament que la condemna al delegat de Metro, Ricardo Vercher, hagi estat molt inferior a la demanada per la fiscalia, però lamenta la judicialització del conflicte social

Avui s'ha conegut la sentència del judici realitzat el passat 4 de novembre a Ricardo Vercher, delegat de CCOO i membre de la Secció Sindical de Metro de Barcelona. CCOO valora positivament el fet que la condemna hagi estat molt inferior a la demanada per la fiscalia, i que no s'hagi aplicat l'article 315.3 del Codi penal, però lamenta la condemna al delegat de CCOO perquè considera que no hi havia proves suficients per inculpar-lo. CCOO lamenta també la judicialització del conflicte social com és el cas de la vaga general del 14 de novembre del 2012.

més informació »


CCOO condemna l'assassinat del sindicalista guatemalenc Eliseo Villatoro Cardona

Membre del SEMOT, integrat al MSICG.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO denuncia que Catalunya té una de les inversions més baixes en educació de la Unió Europea

L'educació ha de ser una prioritat per al Govern de Catalunya.

més informació »


Actes previstos per la presentació de candidatures a la Secretaria General de CCOO de Catalunya en l'11è Congrés

Per poder presentar candidatura a la Secretaria General de CCOO de Catalunya s'haurà de tenir l'aval del 10% del quadre representatiu del congrés. Alhora, els candidats i candidates també podran recollir cinc mil avals, en suport físic i telemàtic, que hauran de ser recollits durant la fase del primer nivell d'elecció (entre el 12 de desembre i el 20 de gener de 2017).

més informació »


Jornada ‘L'esquerra al sud d'Europa durant la dècada del 1970'

Demà dijous, 10 de novembre, a partir de les 9.30 hores, al MUHBA.

més informació »


IX Trobada de Tardor de l'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya

Demà dijous, 10 de novembre, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO exigeix al Departament d'Ensenyament claredat en l'aplicació de les revàlides i el manteniment de la Selectivitat a Catalunya

Revàlides a Catalunya.

més informació »


CCOO d'Indústria valora positivament el principi d'acord assolit sobre el Conveni de licors de la província de Barcelona

CCOO d'Indústria de Catalunya fa una valoració positiva de l'acord assolit, ja que garanteix la millora del poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i de la conciliació de la vida laboral i la familiar, a més de definir una nova estructura dels grups professionals.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el conveni de Nissan

CCOO de Nissan i CCOO d'Indústria de Catalunya valoren positivament l'acord assolit, ja que preveu un increment salarial raonable, que garanteix el poder adquisitiu de la plantilla, i incorpora avanços en matèria d'ocupació, ergonomia, recuperació de llocs de treball i ritmes de treball.

més informació »


Signat el Conveni del metall de Barcelona per als anys 2016-2017

Increment salarial del 3%.

més informació »


"La realitat s'expressa en dades. La política no ho pot fer en paraules", nou article de Joan Carles Gallego en el seu blog

Nou article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en el seu blog.

més informació »


Vídeos per a l'XI Escola de Dones de CCOO de Catalunya

Celebrada el 3 de novembre de 2016.

més informació »


Manifestació per uns pressupostos socials #EsPotFerAra

És necessari un pressupost que suposi un veritable canvi de rumb, que trenqui amb el passat i que doni per tancades les polítiques d'austeritat. Un pressupost adequat per abordar l'emergència social, consolidar l'economia i crear ocupació de qualitat.

més informació »


CCOO exigeix a Nylstar un pla industrial que garanteixi la continuïtat de la planta i dels llocs de treball

CCOO valora positivament la represa de l'activitat a Nylstar, però lamenta que l'empresa mantingui els plantejaments i els arguments que van fer que el sindicat no signés els acords del passat mes d'agost, ja que no ofereixen garanties de futur per a la planta de Blanes. En aquest sentit, CCOO referma la seva falta de confiança en la gestió de l'actual direcció de Nylstar, ja que ens trobem en la mateixa situació que el passat mes de juliol.

més informació »


CCOO exigeix a Endesa i a les seves contractistes que es garanteixi l'estabilitat laboral al sector elèctric

El nou mapa d'adjudicacions de les contractes del servei de muntatge i manteniment de la xarxa elèctrica catalana, resultant del recent procés de licitació obert per Endesa, presenta grans canvis i la irrupció de noves contractes. Davant d'aquest escenari, CCOO d'Indústria de Catalunya ha reunit la seva coordinadora de delegats i delegades de les empreses contractistes d'Endesa per definir l'estratègia sindical davant els processos de canvi de contractes amb l'objectiu de preservar els llocs de treball i les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Joan Carles Gallego participa en el Fòrum Lluites Compartides que organitza Òmnium Cultural

Demà dissabte, 5 de novembre, a la Universitat de Barcelona.

més informació »


CCOO participarà a la manifestació contra les violències masclistes de demà a Tarragona

Demà dissabte, 5 de novembre, a les 12 hores.

més informació »


El Pla d'igualtat d'Unilever España ha estat guardonat amb el Premi Aurora Gómez, a la lluita feminista en l'àmbit laboral

CCOO d'Indústria de Catalunya, com a impulsora d'aquesta candidatura, valora molt positivament la tasca sindical de les delegades i delegats de CCOO a Unilever en matèria d'igualtat, ja que han aconseguit exportar el seu Pla d'igualtat al conjunt de plantes que l'empresa té a l'Estat i, a través del comitè d'empresa europeu, les seves iniciatives s'han incorporat al projecte Agenda Barcelona.

més informació »


Desconvocada la vaga al servei de la UTE Bages Exprés

Transport de viatgers per carretera Manresa-Olesa-Barcelona.

més informació »


Finalitza sense acord la reunió de mediació per intentar desbloquejar la negociació del conveni de Nissan

Després de més de 27 hores de reunió a la Inspecció de Treball per intentar desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu de Nissan, no ha estat possible arribar a un acord per l'actitud inamovible de la direcció de l'empresa davant alguns dels punts plantejats per la representació dels treballadors i treballadores.

més informació »


Joan Carles Gallego participa en la presentació a Catalunya de la pel·lícula “¡Gracias jefe!”

Demà divendres 4 de novembre, als Cinemes Girona de Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que la reducció de l'atur no es tradueix en ocupació, ja que s'han fet pocs contractes i el 86,5% del total són temporals

Que hi hagi un major pes de prestacions assistencials que de contributives és reflex d'un mercat de treball precari, sense recuperació ni millora de les condicions laborals.

més informació »


Vaga a la planta de Pignone de Castellbisbal contra l'ERO presentat per General Electric

CCOO i UGT han convocat dues jornades de vaga parcial de 5 hores a la planta de Pignone, de Castellbisbal, contra l'expedient que ha presentat la multinacional General Electric per tancar aquest centre de treball i extingir 21 dels 24 llocs de treball que té actualment. La vaga es farà els dies 4 i 7 de novembre, de 8 a 13 hores.

més informació »


Reunió del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb els secretaris generals de CCOO i UGT

Demà divendres 4 de novembre, a les 13 hores, al Palau de la Generalitat.

més informació »


CCOO assisteix a la reunió convocada per la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat per resoldre el conflicte a la UTE Bages Exprés

Transport de viatgers per carretera Manresa-Olesa-Barcelona.

més informació »


Desconvocada la vaga parcial d'avui a Nissan

La pressió de la mobilització comença a donar els seus fruits i ha permès aconseguir avanços en alguns punts del conveni de Nissan. A hores d'ara, direcció i comitès de Nissan continuen reunits amb la mediació de l'Administració.

més informació »


CCOO es concentrarà davant l'Hotel Melià Barcelona Sky de Barcelona per denunciar la precarietat laboral causada per les externalitzacions en el sector turístic

Plantilla del 75% externalitzada amb precàries condicions de treball.

més informació »


CCOO de Catalunya organitza l'XI Escola de Dones

Demà dijous, 3 de novembre, a la seu de CCOO de Cornellà.

més informació »


Nova jornada de vaga a Nissan per exigir un conveni digne

Els treballadors i treballadores de Nissan Zona Franca i Nissan a Montcada tornaran a fer demà dijous, 3 de novembre, una jornada de vaga parcial d'una hora a l'inici de cada torn, davant la situació d'estancament de les negociacions del conveni.

més informació »


Concentració de suport a Ricardo Vercher, delegat de CCOO a Metro de Barcelona, que serà jutjat divendres per fets de la vaga general del 14-N del 2012

El proper divendres, 4 de novembre, a la Ciutat de la Justícia, amb presència dels secretaris generals de CCOO i de CCOO de Catalunya, Ignacio Fernández Toxo i Joan Carles Gallego.

més informació »


Acció informativa sobre la situació de la tramitació parlamentària de la proposta de llei de renda garantida de ciutadania, un dret davant un moment decisiu

Amb l'objectiu d'informar sobre la situació de la tramitació parlamentària de la proposta de llei de Renda Garantida de Ciutadania i les convocatòries d'acció en el seu suport, tindrà lloc el dimecres 2 de novembre, a les 12 hores, una roda de premsa davant de l'entrada principal del Parlament.

més informació »


Nou article de Joan Carles Gallego al seu blog: 'Sortir de la frustració, passar a l'ofensiva'

Nou article del secretari general de CCOO de Catalunya en el seu blog.

més informació »


Concentració de suport al delegat de CCOO a Metro de Barcelona, Ricardo Vercher, que serà jutjat el proper 4 de novembre

El proper dia 4 de novembre del 2016, Ricardo Vercher, delegat de CCOO i membre de la Secció Sindical del Metro de Barcelona, serà jutjat. S'enfronta a una petició fiscal, absolutament desproporcionada, de 5 anys de presó per suposades actuacions durant la vaga general del 14 de novembre del 2012.

més informació »


Manifestació a Tarragona, el 5-N: 'Un crit contra les violències masclistes'

La Plataforma Feminista 5-N a Tarragona ha convocat tota la ciutadania a una marxa contra les violències masclistes el proper 5 de novembre, a les 12 h, a la plaça Imperial Tàrraco, de Tarragona. CCOO de Catalunya hi serà present!

més informació »


XI Escola de Dones de CCOO de Catalunya

El dijous 3 de novembre tindrà lloc al local de CCOO de Cornellà (carretera d'Esplugues, 68) l'onzena Escola de Dones de CCOO de Catalunya, que porta per lema 'Igualtat i transversalitat. Feminitzant el sindicat'.

més informació »


L'àrea de psiquiatria de l'Hospital Sta. Maria de Lleida necessita una forta reestructuració

CCOO denuncia que l'àrea de psiquiatria de l'Hospital Santa Maria necessita una forta reestructuració per millorar l'aspecte assistencial i les condicions de treball.

més informació »


Lluita digital 255. CCOO de Catalunya obre el procés de presentació de candidatures a la Secretaria General en el marc de l'11è Congrés del sindicat

En aquest número parlem de la renovació de la Secretaria General, la manifestació per uns pressupostos socials, la jornada 'Som com som' i l'escola de Dones, entre d'altres temes.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO exigeix al Departament d'Ensenyament la convocatòria d'oposicions i recuperar el pacte d'estabilitat pel professorat interí signat pel sindicat en solitari l'any 2005

Oferta pública d'ocupació, ja!

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO considera insuficient l'anunci de Rajoy de suspendre les revàlides

Les mobilitzacions del 26 d'octubre comencen a fer efecte.

més informació »


CCOO es manifesta per la defensa dels llocs de treball de les terrasses de la restauració de Barcelona

Concentració demà divendres, 28 d'octubre, a les 9 hores, a la plaça de Sant Jaume.

més informació »


CCOO i UGT de Catalunya presenten les seves prioritats per als pressupostos del 2017

Joan Carles Gallego i Camil Ros oferiran una roda de premsa demà, a les 11 hores, a la rambla del Raval, 29-35, de Barcelona.

més informació »


Comunicat de la Federación de Enseñanza de CCOO sobre l'esborrany de revàlides a l'ensenyament

El sindicat impugnarà l'ordre ministerial.

més informació »


Noves jornades de vaga a Nissan davant l'estancament de les negociacions del conveni

Els treballadors i treballadores de Nissan Zona Franca i Nissan a Montcada tornen a mobilitzar-se a partir de demà davant la situació d'estancament de les negociacions del conveni, després que la reunió de mediació d'aquest matí hagi finalitzat sense acord. La direcció de l'empresa exigia la desconvocatòria de la vaga per avançar en les negociacions, però els comitès han manifestat que la representació dels treballadors i treballadores ja ha tingut prou mostres de bona fe negociadora i que el que toca ara és que l'empresa faci un avanç real de les negociacions.

més informació »


CCOO continua realitzant concentracions de rebuig als 2.600 acomiadaments anunciats pel Banc Popular

Davant les oficines principals, avui a Barcelona i demà a Girona.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Premià de Mar a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva eradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra el nou model de salut de Catalunya destinat a les persones transsexuals

CCOO de Catalunya i en especial el seu Àmbit LGTBi celebra la bona notícia, anunciada pel Conseller de Salut, Toni Comín, de que Catalunya comptarà amb un nou model de salut per a persones trans, pioner en Europa, amb el qual es parteix del principi de que les persones trans no pateixen cap patologia i per tant no hauran de passar per un diagnòstic psiquiàtric previ, ni acceptar tenir que signar tenir disfòria de gènere per accedir a tractaments mèdics.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO dóna suport a les reivindicacions dels estudiants

La Federació d'Educació de CCOO dóna suport a les reivindicacions dels estudiants en les mobilitzacions de demà dimecres 26 d'octubre perquè han estat i són reivindicacions que el sindicat també pot assumir com a pròpies.

més informació »


El conflicte de la UTE Bages Exprés arriba als despatxos

Els treballadors en vaga de la UTE Bages Exprés mantenen la seva mobilització en defensa dels llocs de treball i han celebrat reunions amb l'alcaldessa d'Olesa de Montserrat, amb els diferents grups polítics al Parlament de Catalunya i amb el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya, Enric Vinaixa.

més informació »


CCOO demana una reunió amb la direcció d'Inspecció de Treball de Catalunya per impedir la vulneració dels drets laborals al sector turístic

Demà, 25 d'octubre, a les 10 hores a la seu de la Inspecció de Treball de Catalunya, c/ Sepúlveda,148, CCOO lliurarà un escrit per demanar una reunió amb la seva directora per abordar la problemàtica laboral de forma urgent en els sectors de l'hostaleria i restauració

més informació »


El Secretariat Interuniversitari de Catalunya (SIC) de la Federació d'Educació de CCOO s'oposa a la pròrroga del Pla Serra Húnter

Campanya amb recollida de signatures.

més informació »


CCOO de Lleida convoca mobilitzacions contra el salvatge acomiadament col·lectiu de 2.894 persones que pretenen executar els bancs Popular i Pastor

Demà dimarts, 25 d'octubre.

més informació »


CCOO exigeix a Milsa la readmissió immediata del delegat acomiadat

CCOO d'Indústria de Catalunya denuncia un nou cas de persecució sindical i vulneració dels drets de llibertat sindical i de representació, davant l'acomiadament d'un delegat de CCOO i membre del comitè d'empresa de l'escorxador Milsa, de Lleida. L'empresa va acomiadar aquest company per denunciar públicament la precària situació laboral a Milsa, on només un 15% dels treballadors estan contractats directament per l'empresa.

més informació »


Acte de solidaritat amb Ricardo Vercher, delegat de CCOO que s'enfronta a 5 anys de presó per fets de la vaga general del 14-N del 2012

Demà dimarts, 25 d'octubre, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Pensions: quan el Govern és el perill"

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, analitza la proposta del Govern del PP de compatibilitzar pensió i treball.

més informació »


CCOO denuncia que General Electric continua acomiadant treballadors i tancant centres de treball a Catalunya

GE Energy Spain ha comunicat a la representació dels treballadors i treballadores l'inici d'un procediment d'acomiadament col·lectiu per tancar la planta de la divisió d'Oil & Gas de Pignone, de Castellbisbal

més informació »


Convocada vaga a Nissan davant l'estancament de les negociacions del conveni

Davant l'estancament en què es troben les negociacions del conveni col·lectiu de Nissan, els comitès d'empresa de Zona Franca i de Montcada han convocat dues noves jornades de vaga parcial d'una hora per torn per als dies 27 d'octubre i 3 de novembre i una jornada de 24 hores de vaga per al dia 8 de novembre, per forçar l'empresa a fer un canvi de plantejament que permeti un avanç real de les negociacions.

més informació »


CCOO convoca quatre dies de vaga a les botigues Blanco com a rebuig al tercer ERO en quatre anys

Avui, 21 d'octubre, concentració a les 12 h al c/ Pelai, 1, de Barcelona.

més informació »


Homenatge a les Brigades Internacionals

Demà dissabte, 22 d'octubre, a la rambla del Carmel de Barcelona.

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies