Joan Gasull, reelegit per àmplia majoria com a secretari general del sector de l'Administració local


Foto
Al congrés del sector de l'Administració local de la FSC-CCOO, celebrat a Girona durant els dies 10, 11 i 12 de maig, Joan Gasull ha estat reelegit pel 83 per cent dels delegats assistents al congrés.
 
Joan Gasull va ser elegit per 83 delegats i delegades dels 100 que es van acreditar al congrés. Aquest congrés igualment va triar una nova executiva composta per 7 membres i la delegació de 20 persones del sector local que acudiran al congrés estatal de la FSC-CCOO.
 
El congrés va aprovar gairebé per unanimitat l'informe de gestió presentat pel secretari general, que, a més, va recollir bona part de les demandes plantejades per les delegacions. Totes han posat èmfasi en el bon treball desenvolupat des del sector en els darrers anys, especialment en tot allò referent a la formació que ha permès que un gran nombre de delegades i delegats hagin disposat d'instruments per aconseguir una millor negociació col·lectiva en els seus ajuntaments. També es va aprovar el pla de treball per als propers quatre anys, que va ser presentat per Joan Gasull.
 
Al congrés hi va haver la presència de Javier Jiménez, secretari general de la FSC-CCOO, que, en el seu discurs als assistents, va fer una especial menció a les dificultats que les treballadores i treballadors públics dels ajuntaments han patit en els últims anys arran de l'aprovació de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local.
 
El congrés es va tancar amb la presentació de la nova Executiva, que estarà composta per:
 
- Joan Gassul (secretari general)
- Manuela Oliva
- Jaume Martí
- Encarnació Torregrosa
- Juliol Soriano
- Ángela Nebot
- Marcos Citores
- Ana Reina

16/05/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies